Hazal44 1 haftadır gribim boğaz ağrısı kemik ağrısı ciğerlerim sökülücek sanki halsizlik baş ağrısı kaç doktora gıttım hiç biri ilaç yazmadı 3 buçuk yakında oğlum var zar zor bakıyorum ona 5 ayıma yeni girdim n’olur kızlar bitki çayı veya herhangi bişey ne önerirsiniz yardım edin
MorKelebek54 Hazal44 ya hamileyken iciliuomu tam olarak bilmirim ama intagramda bı kız var belki bilirsin ezgizem diye o bı bitki çayını çok önerdi kırmızı bı çay ama ismini bende bilmiyorum bazı YouTube videolarinda gösterdi ama hangisi İnanlı bilmiyorum. Keşke bilsem de söylesem sana kuuzm ama internetten bı bakicam bakayım bulursam atarım kuzum sana bide benim de bademcik sorunum var şişti mi tam şişiyor intihap li oluyo bide maalesef boğazlarına iyi gelmesi için bı tane limonu sıkıp içine çay kaşığı ile karabiber biraz da bal koyup onu tek te icebilirsen iç boğazlarını bı süre yakıyor ama iyi geliyordu bana bide ben bunu günde 5 6 kere yapıyodum hep daha iyi geliyordu su bitki çayına bı bakayım az kuzum özelden aticam sana bulursam hemen yarın eczanede varsa alırsın eczaneyi arayip sorarsın ama ya da marketlerde varsa bilmiyorum işte ezgizem onu internet üzerinden alınabilecek şekilde link bırakmıştı onlara bı bakayim az kuzum
Kzytoo Hazal44 merhaba geçmiş olsun canım. Bol su iç demişti sadece doktor. Ben ıhlamur sabah akşam içtim ılık suya bal katıp içtim pekmeze limon sıkıp yedim çorbalar yap iç canım tarhana tavuksuyu vb. Portakal kivi mandalina tüket benim bu şekilde 3 haftada anca geçti. İnşallah bian önce atlatırsın Rabbım şifa versin 🤲🌸 bu sürecte sıcak süt içme ama ben başta içiyorum geniz akintisini arttırdı.
aren6161 Hazal44 tavuk suyuna çorba boll su meyve yoğurt turşu tüket cnm buranın kullanırsan kan hapı vs aksatma salgın var aman dıkkat edın bende ınfluenza oldum hecen hafta brbıs şükür ıyı durumda ams ben oldum resmen eklem agrısından suan sadece oksuruk kaldı onada elma tarçın kaynatıcm yarın ıns bugun basladı duzelır allahnıznıle kendıne ıyıbak
Symaaas Hazal44 cam pekmezi al önünün ben 1 ayı geçti hala çekiyorum öksürük kalıyor :( malesef uzun süre
Ellia Canım çok geçmiş olsun inşallah Şafi ismiyle şifasını verir rabbim 😕 ben ayvayı yedim kabuklarıyla da çay yaptım içine bal koydum iyi geldi bogazını kuru tutma yudum yudum ılık su iç , ben çok şükür atlattım 3,4 günde darısı başına inşallah 💓
Hazal44 Ellia neler neler içtim fayda etmiyor çok su tüketiyorum banamısın demiyor artık ağrıdan ağliyorum evde tekim çocuğumla zor bakıyorum onada
Hazal44 MorKelebek54 bana atarsan çok sevinirim bizim gelin eczacı ona derim varsa öyle bişey uyuyamıyorum artık kaç gecedir
MorKelebek54 Hazal44 kuzum şimdi attım kesinlikle eczaci kişiye sorun belki vardır sonuçta gribal bı hastalıkta ilaç gibi bişey inşallah vardır kuzum ismini buraya da atayım da belki hasta olan vardır işlerine yarar
MorKelebek54 https://imgyukle.com/i/Jz98xS https://imgyukle.com/i/Jz9ewG https://imgyukle.com/i/Jz9lpb Ziya dede atom çayı, gribe boğaz ağrısına vs çok iyi geldiğini duydum. Gebelikte de içilmesinin bı sakıncası olmadığını yazıyo internette ama içindeki bitkilerden alerji olduğunuz varsa içmeyin. Ayrıca doktorunuza da bence bı sorun internette gebelikte içilmesinin sakıncası olmadığını söylüyor ama siz yine ekin olmak için doktorunuza bı sorun kuzum
MorKelebek54 Hazal44 ne dmeke kuzum durumunu bana da söyle merak ederim nasıl olduğunu 🤲🤲 hadi inşallah iyileşirsin kuzum 🤲🤲🤲🤲
xxelifxx Hazal44 canım dut kürü uygula hiç zararı yok gebelere sabah akşam içebilirsin 1 bardak crp düşürüyo. Bende başlıcam geniz akıntım başladı sanki bugün. Bi de udi hindi yağı içiyorum sabah akşam 1 tatlı kaşığı. Geçen kızımın boğazları kızarmıştı ona da içirdim yağdan 3 günde toparladı ve bol ılık çaylar iç
Bebekdelisi Hazal44 en büyük salgın evcek yakalandık ılacta verılmedı bana emzıren annecım dıye 4 kez parol ıhlamur bal zencefıl karanfıl cubuk tarçın cay yaptım bıde serum aldım ecz şırıngayla hep burnumu actım cnm daha ıyıyım oksuruk ıcın ev olarak prospan kullndık
Kirmizibalik1 Hazal44 Parol neden icmiyorsunuz doktora sordunuz mu? Cok asiri agrin varsa gunde 3 icebilirsin yani benim gittigim doktorlar o sekilde yardimci oldu ben 3 degil de 2 ile iyi oldum zaten