Zumzugukodummuzzingillatirim nur_bebek34 ben mama sandalyesi + banyo - mama oturagini aldim. Mama sandalyesini evde sabit tutarim oturakta banyoda kullanilir. Lakin kayinvalideme anneme koskoca sandalyeyi goturemem , oturagi götürürum mis
baby3_ nur_bebek34 tepsilileri daha mantıklı önüne koyarsın yiyeceği eller mıncıklar 😀 blw yaparsan işe yarar
Smyye1B nur_bebek34 İkiside var ben biraz mecburiyetten aldım mama&banyo oturağıni. Benim için şuan oturak daha kullanışlı.
Deletedmom_33 nur_bebek34 banyo için iyi masaya da yapıştırıp kullandım ama 6 buçuk 7 aylıkken içinden kendini atmaya başladı. Şuan 10 ay 21 günlük. 1 aydır banyoda da kullanmıyorum içinden kalkıp çıkıyor
nur_bebek34 baby3_ şöyle düşündüm oturacağı sandalyeye koyucam önüne de masa .yere masaya yapışan tabağa yemeğini koyucam. Bazen yerde yedirdiğimdede yer masasına koyucam direkt bu sayede iki türlüde oturmuş olacak. Ayaklı mama sanldayesi alma planım yok açıkçası
baby3_ nur_bebek34 tamam benim de dediğim ayaklı değil ki . Sizin dediğinizin tepsilisi. Oioi tabaklar olsun yada başka marka tabaklar fark etmiyor bebekler her türlü vakum makum dinlemiyor pat diye söküp atıyo.ikizlerim var Şuan 20 aylıklar . Çok güzel deneyimliyorum. Soradabilirsiniz etrafınıza vakum işlemiyor çocuklara .Sizin dediğinizin tepsilisi var tezgaha masa üstüne yere heryere taşınır. Daha pratik oluyor . Bu arada mama sandalyesinden de çıkıyor her türlü . Yani biraz şans meselesi bi çocuğun mama sandalyesinde usluca oturup yemek yemesi
yinehamile nur_bebek34 sandalyenin üzerine koyma fikri güzel ama en fazla 2 ay işler, 7 8 aylık olup iyice hareketlendimi imkanı yok o oturak sandalye de durmaz, bide değil vakumlu tabak direk oraya yapiştirsan da koparıp atiyorlar haberin olsun 😃
Deletedmom_33 nur_bebek34 mama sandalyesi Chicconun eski bir modeli var ondan atamıyor kendini. Kalkmaya çalışıyor ağlıyor ben masasını çıkarıp indiriyorum yoksa kendi çıkamıyor
baby3_ nur_bebek34 yok benim dediklerim onlar değil. Altına örtü serip rahat şekilde blw yapabileceğiniz yada etkinlik yapabileceğiniz 3-4 yaşa kadar kullanılan var. Babyjem kısa süreli kullanılır sonrasında mama sandalyesi ihtiyacınız doğacaktır
sedaa_aa nur_bebek34 ikisinden birini alacaksanı mama sandalyesi daha mantıklı. Hem tepsili olduğu İçin blw yaparken faydalı oluyor hem de o oturaklılar belli bir aya kadar kullanılabiliyor ama mama sandalyesini 3’e kadar kullanabilirsiniz
Beyza44 nur_bebek34 banyo oturaklari çok kısa süreli kullanım için iyi olabilir ama bı mama sandalyesi kadar uzun kullanamazsınız 2.5 yaşına kadar mama sandalyesi kullandık şimdilerde bizimle sandalyeye oturup yiyor zaten bı kaç aydır da mama sandalyesinden çıkıyordu tehlikeli olmaya başladığı için kaldırdım 💐