Seydanures yaseminbeybisi007 rabbim bize yapamayacağımız dayanamayacağımız bir olayı vermezdi bence korkma ve normal doğumu tercih et sağlıklı olanı o tabiki bebeğin ve senin sağlığın el vermesse sezeryan ol ama önceliğin normal doğum olsun kaç haftalıksın
Seydanures yaseminbeybisi007 dr.banu çiftçinin doğum korkusu ile ilgili videosu var onu izlemeni tavsiye ederim ben hamileliğimi öğrenmeden önce bazı videolar izlediğim için çok korkuyordum o iki çizgiyi gördüğümde direk aklıma gelen nasıl doğurucam dedim sonradan videolar izleyerek kendimi toparladım şimdi 36+3 deyim yine ister istemez korkular sarıyor bazen nasıl olucak falan diye ama korku da denmez merak heyecan vs.yine olumlu şeyler düşünüp kendimi motive ediyorum
Harikuya_Su 5 gün sonra sezeryan günüm var hala normal mi denesem korkusu ama kendimi normal için hazır hisetmiyorum psikolojik olarak ameliyat beni korkutmuyor o yüzden hayırlısı diyip giricem doğuma 😂😂 ilk doğum tek çocuk düşünüyoruz kısmet tabikii
Harikuya_Su yaseminbeybisi007 amin canım inşallah senide sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah 🌸