degisikbirhatun Kızlar selam 19+5 günlük gebeyim. Bu hafta üçtür uyandığımda ellerimin belirli kısımlarında kına yakışmış gibi izler lekeler var. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Ne anlama geldiğini bilen var mı ?
Aylin355 degisikbirhatun Bir mantar türü, havuç vs gibi a vitamini fazla olan yiyecekler tükettikten sonra el ve ayak içinde leke olarak çıkıyor zararsız ve bi kaç güne geçer, afrikada yaygın olup Akdenizde de görülüyor teşekkürler..
iremcannn1907 degisikbirhatun yani kuzenimin eşinde oldu yakın zamanda. Avuç içi, ayak altı ve dirseklerinde. Çok araştırmıştık dini olarak cinler kına yakmış diyen de var sağlık açısından mantar diyen de. 🤷♀️
Kubradmrtnc degisikbirhatun aynı durumu biZde yaşadık bende senin haftalardaydım sanırım bende eşimde ve 3 yaşında oğlum da elimizde ayak altlarımıza kına yakılmış gibiydi ve koklayıncada kına kokuyordu çok araştırdım bilimsel olarak hormonlardan kaynaklı hocalara sorunca her hoca farklı yorumladı kimi bereket dedi kimi kimi ruhumuz uyku halindeylen başka alemlerde gezermiş uyanıncada izi kalırmış felan Çok üstüne düşmedim artık en iyisini Rabbim bilir hayır olsun dedik 😌☺️
Narinsuu Ben de altı yedi haftalıkken belirgin bı kina yakılmştihttps://mutluresim.com/images/2022/12/27/Z8Eul.jpg
Dequens Bende de oldu gece ruh gezermis gezdiği yerlerden bulastirirmis dediler,hatta kızımla yatmistim o gece onunda ayaklarında ve elinde vardı ona da geçmiş ama.iki güne geçti