Qmel Merhaba 3 ay sonra bir kızımız olacak fakat isim konusunda kararsızlık yaşıyoruz aslında en başından beri güneş ismini çok seviyoruz aden ismini de aynı şekilde düşünüyoruz iki isim koymak nasıl olur sizce ve Güneş Aden sizce nasıl bir isim olur?
YaseminBatrk Qmel benim çocuklarımın ismi iki isimdir. Kızım Amine İkra, oglym Göktuğ Talha. Etrafinjzda genelde tek isim söylerler haberinjz olsun. İki isim syni anda söylenmesinii istiyorsanız ona goee isim beğenin bence.
CeydaST Qmel benim annem PTT emeklisi. 2 isimden nefret eder çok sıkıntı olmuş iki isimlilerin. Şahsen ben de tek isim düşünüyorum
Bade_13 Qmel bizde 33. Haftada karar verdik ben iki isimin çocuklara ağır geldiğini düşünüyorum eşmde bende tek isim istedik hep sonunda Elay ismine karar verdik ülkenin en güzel kızı ve aynı zamanda yükseliş anlamına geliyo😍
Sydakgl YaseminBatrk Amine ismini bende çok beğeniyorum ama yeni nesil çocukları çok farklı biliyorsunuz Amine ismiyle dalga geçen oldu mu hiç
Gm1709 İsim olarak çok güzel ama ne yazık ki hayatı boyunca çok az insan 2 ismiyle hitap edecek herkes tek isim kullanacak bence içinize en çok sinen tek bir isim koyun tabi kendi tercihiniz 🌸
YaseminBatrk Sydakgl hayır canım neden dalga geçilsin. Dalga geçilecek bir komikligi yokki. Böyle düşünmeyin lütfen. Şu zaman da dalga geçilecek bireyler var ise bu işim olmaz her türlü Kas göz demeden yaparlar.
Qmel @Gm1709 Bizde tek isim düşünüyoruz aslında ama ileride dalga geçerlerse diye 2. İsim düşünüyoruz. Çocuklar acımasız oluyolar maalesef
Qmel @CeydaST haklısınız ama en doğru isim hangisi olur bilemiyorum. Güneş ismini çok seviyoruz aden isminin anlamını ve kulağa hoş gelmesini de beğeniyoruz. Kararsız kaldık 🥹
CeydaST Qmel ben hem anlamının güzel olmasına hem de kulağa hoş gelmesine bakıyorum mesela kızım olursa buğlem koyarım cenneti müjdeleyen melek demekmiş çok hoşumuza gitti
SerapBagci Bizimde kizimizla kavuşmamıza 8 gün kaldı insallah🥰 Eylül Sure düşünüyorduk 7. Aya kadar ama eşim arkadaşının kızının adını çok beğendi sureden vazgeçtik Eylül Umay koyduk. Şuan herkes eylüş yada Eylülkuş diyor ama doğunca çift isim kullanmayı düşünüyoruz bakalım 😂 Eylül benim çocukluk hayalimdi hep barbilerime Eylül adını koyardım büyüyünce de kizama koycam diyodum çok şükür dualarım kabul oluyor🥰🥰
eminegulbalci Qmel kız çocuklarına iki isim koymayı ben sevmiyorum. Oğlumun iki ismi var ama kızıma tek isim koyacağım. İlerde evlenince hem kendi soyadı hem eşinin soyadını kullanmak isterse bide iki isimli baya uzun olur diye düşünüyorum o yüzden tek isim iyidir diye düşünüyorum
Debayami 2ci çocuğum doğacak ona da tek isim diğer kızımada tek isim koydum,kendim çift isim olduğum için okulda farklı aile farklı valla hiç hoşuma gitmiyordu. Ilk kızımın adi Bennu ikinci kızımın adıda Helin olcak nasip olursa.
yagmur089 Qmel bende daha bulamadim ya cok isim var ve anlamlarina bakıyorum surekli Kur’an dan bulmak istiyroum bi amine isminicok begendim asel lina ikra bir cok isim var ama kararsiziz bence olur iki isim bende iki isim kiymayi dusunuyorm
Aselhumaninannesi Qmel güzel isimmis ama Aden isminin orjinali adinmis Minel Dilay larin bunlarda benim kizceme dusundugum isimlerdi en sonunda Asel hüma da karar kıldık ilkim Berra idi en başta herkes ilkim ismi ile alay etti
Tugbakose-24 Biz iki isim koyduk. Mustafa poyraz. Genelde poyraz dıyoruz ama oglum buyudugunde hangısınu ısterse onu kullanacagz. Kız olursada Defne su Masal lina Ay mira Bade gül Buğlem