deryarslan00 yagmur089 yok bacım ne çok şehir hastanesine gidiyorm dedm bende yorumun hoşuma gitti ondan güldüm kusura bakma
yagmur089 deryarslan00 yok gzi önemli degil bende şehir hastanesine gittin begenmedim ya ultrason kagidi vermezler duzgun bakmazlar dogum evine gidiyorum bnde napayım
Tuanad Ben farabide yaptim dr mehmet bardakcida cok cok memnun kaldim cok mukemmel bir doktor yine olsa yine giderim
2309 humeyrasmother Farabi doğum ücreti 8 bin dediler oda Aralık’ta son diyo özele 30 bin gozden çıkarmak lazım pahalı yani
deryarslan00 yagmur089 aynen ben istiyorm ultrason görüntüsünü anca öyle. Bi yazıcıları bozuk olur bi yarım cıkarır derken 38 haftaya geldik 😂 evim yakın bide doktorumdan memnun olnca ben devam ettm
AyFa1608 Yaseminnvr doğumhane ye tıkıyolar koyun gibi 15-20 kişi. Normalse milletin içinde bağıra çağıra sancı çekiyolar doğum anında arka tarafa çatala alıyorlar. Sezeryansa hazırlayıp aşağıya ameliyata gönderiyorlar. Git başka yerde doğur bacım
Mervesya humeyrasmother 4 yil once arkadasim o hastanede normal dogum yapti sancisini dogum hanede cekmisti kimseyi almamis yanina ama degismis olabilir hastaneyi telefon ile arayip bu konuda bilgi alablirsiniz kesin net bilgi olur 🦋
Tuanad humeyrasmother hayir kendi odamizds degildi o kilonuzs tansiyonunuza baktikösri yerdeydi ama suan degistimi degistimi bilemiyorim