Aselhumaninannesi Fmis sutmu suyu biliyorum da sütü ilk dega duydum sizden sonra baktım ettim de şu ve sutmus sebebide çamaşır suyunun iyice seyreltimesi zarar vermemesi içinmiş kusması zaten iyi olmuş belkide o yüzden serum takmamislardir çok şükür birşey yokmuş Allah’ın izni ile
Kadriyeeren203 Canım Rabbim acil sifalar versin bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah Rabbim beterinden korusun 🤲🏻🤲🏻 evlat canımın en tatlı yeri diye boşuna demiyorlar işte muhafaza eylesin rabbim bütün ümmeti Muhammedin evlatlarını
Fmis Kadriyeeren203 aminn saol canm aynen onu öyle gördüm varya feryat figan ettim anne yüreği işte dayanmıyor rabbim kismeyi evladiyla sinamasin 🙏😢
Nurdan11_ Fmis çok geçmiş olsun canım. Öncelikle kusturmadığınız iyi olmuş kimyasal olduğu için kusturduğunuzda boğazlarda tahriş yapıyormuş. Böyle durumlarda hemen acile gitmek gerekiyormuş. Hiç korkma Allahın izniyle hiçbirşey olmaz. Dualarımız miniğimizle 🫶🏻
Dark Fmis geçmiş olsun, iyi takip edin sonradan etki edebilir Böyle durumlarda asla kusturmamak lazım hala kusmadan bahsedenler var, kusması demek iki kere yaşaması demek, hemen götürmeniz iyi olmuş
Fmis Dark evet cnm kusmustu ve ben kusmamasi gerektiğini sonradan öğrendim doktora götürdük boğazda birşey yok şuanda takipteyim karnı filan agrirsa hemen gotururm yarında randevu aldık kontrole goturcem dilinin altı hafif tahriş olmuş baktim
Atilla23 Rabbim yardımcınız olsun Allahım esirgesin ben de dua ettim korkmayın ama meyveleri bile çamaşır suyu ile yıkayanlar var
goncacan Fmis insallah bisey olmaz tabi ki ama cocuklu evde bardaga camasir suyu koymak nedir allhaskina benim deterjan olan butun dolaplarim kilitli ve cocukalrin ulasamayacagi yerlerde
Fmis goncacan haklısın canm büyük konusmayin yemin ederim böyle bir haber görmüştüm içimden dedimki bardağa ortaya koymak olur mu diye ama bir anlık deterjan kabım çöpe gitmişti depmedende bardağa döktum hemen yıkarım dedim ama çocuk aklıma gelmedi unutmuşum o dakika diğer çocuğa baktım olan olmuştu ben yaptım kimse yapmasin
Dilaraplt Fmis kardeşimde porçöz içmişti arkasından hemen ayran ya da süt verseydiniz keşke. Allahın izniyle mideyi yıkarlar birşey olmaz. Çok çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah 🙏