Beyzaa-123 Arkadaşlar 33 haftalık olduk hiç çatlağım yoktu bu akşam farkettim karnımın altı çatlamaya başlamış sürekli yağlanıyorum krem sürüyorum demek ki faydası yok 😔😔😔 siz ne durumdasınız??
Zeynayzey Beyzaa-123 kız beni bi gör harita gibi vücudum nerde ararsan çatlak var neler kullandım ama faydası yok
nslhninat Beyzaa-123 benimde bu zamana kadar hiç yoktu her gün kontrol ediyorum zaten 36 haftaligim bugün karnımın altının catladigini gördüm ne genetik ne kremler yağlar hepsi boş 🤦♀️
2Meyve- Canım bence vücut yapısıyla alakalı birşey bu . İlk gebeliğimde hiç birşey kullanmadım hiç çatlağım olmadı şuan ikinciye hamileyim ve yine çok şükür çatlağım yine yok
Beyzaa-123 Zeynayzey ben de çatlaktan çok korktuğum için 2.5-3aylıktan beri sürüyorum yağlar ve lierac yine de çatlamaya başlamışım
1Gunes Zeynayzey al benden de o kadar 12.haftada başladım artık bıraktım sadece kurumasın kaşınmasin diye yağlıyorum . Göbek baldır bacak çatlakların maşallah
Beyzaa-123 nslhninat aynen öyle maalesef🥺 doktorum dedi zaten eğer çatlayacaksan ne kullanırsan kullan çatlayacaksın diye ben bu haftaya kadar çatlamayınca çatlamayacağım demek ki diye düşünmüştümmmmmm😢😢😢😢