humaa_5_6 Çatı muayenemden sonra Nişan geldi 1 gün sonra ve 1 gün sonrada sancim başladı bu çatı muayenesinden mi kaynaklı yoksa gerçek sancim mi anlamadım bu konuda tecrübesi olan varmı?
Tugbaysima humaa_5_6 benim de aynısı oldu muayene sonrası nişan geldi ama dah doğurmadım 40 haftayı bugün tamamladım
Yagmurkbra humaa_5_6 canım tetiklemiş çok yakında sıklaşan ağrıların ile birlikte suyun gelebilir. Dikkat et bende öyle oldu bir hafta içinde oldu bitti
Feyzauluyoll__ Konunun dışında ama bişey sormak istiyorum ilk gebeliğim 34+2 haftalığım çarşamba günü kontrolümüz var çatı muayenesi acıtıyormu? Sezeryan olmayı düşünüyorum bunun için yine yaptırmam gerekiyormu muayeneyi 🌸🥰
Kerimedemir Tugbaysima 40 haftayı doldurunca mi yapılıyor şimdiye kadar yapılmadı yarın doluyo 40 haftamız perşembe ye sancı fln gelmesse yaparmi birde acılı bıseymi 😥
Tugbaysima Kerimedemir 38. Haftada yapıldı daha erken yapılmaz bence çünkü ölümü tetiklediğini söyledi doktor
1234__ Kerimedemir 25 haftalıkken yaptırdım hiç bişi olmuyor derin bir nefes al ve ver bitti bu kadar.
Mirayrayrayray 37+3 de yaptırdım, ne bir ağrı ne bir sızı. Milletin abarttığı kadar birşey yok bence. Sonrasında ne kasılma ne nişan hiçbiri olmadı, günlük yaşantıma devam ettim. 🌸
c_ynr38 Çatı muayenesinden sonra kan leke gelmesi normaldir ben ilk muayene de kendimi sıktığım için 2gün ağrı çektim sizinkide öyle olabilir doğum sancısını yada kasılmaları anlamamak imkansız zaten