GlsmEker
[bilinmeyen] ohhh çok sevindik inşallah düşük tehlikesi de geçer canımm
binnurbudun
[bilinmeyen] Canım sakın korkma bende hamileliğimi öğrendiğim gibi doktora gittim ultrasondan baktı ve kesen yok dedi sonra vajinal yoldan baktı yine görmedi ve çok normalmiş gibi ya ölü bebek ya dış gebelik ya da kendini düşüğe hazırlayan bebek olabilir dedi bende hemen acile gittim durumu anlattım kan değerlerimde yükselme vardı ve 2 gün sonra tekrar gittim ilk ultrasondan baktılar kan almadan önce ve kese oluşmuştu yani biz erken gidiyoruz doktora daha döllenmesi gereken yoldan geçiyor bebek benimki döllenmişti ve kan almadılar şimdi Allah’ın izniyle sağlıkla 1 ay sonra kucağımda olucak yavrum
Deletedmom2224
[bilinmeyen] kese deger 2500 olmadan gözükmez takılmayın kimseye 3 4 gün sonra tekrar doktora gidin 😊
Eflinisa
[bilinmeyen] yat dinlen hiçbişry yapma
Umutlu2272
[bilinmeyen] bu kadar yüksek değere kese gözükmeliydi diye biliyorum. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah🙏
F84
[bilinmeyen] harika haber 😍 sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Prensprenses
[bilinmeyen] maşşallah canım 🙏 dikkat et kendine
Damladerinliya
[bilinmeyen] gözün aydın canim Allah saglikla kucagina almak nasip etsin inşallah. Ben de yarin gidicem bakalım görmeye 🤗
Drsnbyfatma
[bilinmeyen] progestan kullanmaya başlarsın canım düzelir inşallah 🙏🏻
Deletedmom2224
[bilinmeyen] Yaa geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmaz sürekli yatin😊
Eflinisa
[bilinmeyen] inşallah canım
sevimmmmm
Progestan vajinal olarak kullanırsan daha hızlı etki ettiğini söyledi doktorum bendede o risk olmuştu progestanla düzeldi çok şükür inşallah sendende güzel haberi duyarız canım
zgepolat
[bilinmeyen] çok sevindim. Dikkat et kendine ama uzun sürede hareketsiz kalma kan dolaşımı şuan çok önemli sıcak suyla duş alma. Tabbim inşallah kucağına almayı nasip etsin canım. ❤️
binnurbudun
[bilinmeyen] moralini yüksek tut ağlama bebek çok etkileniyor hep olumlu düşün
Cagla5564
İyi akşamlar kızlar ben 6 ay önce dış gebelik geçirdim.. tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim.Beta hcg bende %80 artış gösterdi 2 günde bir bi zaman sonra leke gelmeye başladı.. daha sonra kanama başladı acile gittim beta düşüş gösterdi.. bende özel hastaneye gittim beta tekrar yükseldi ve bu şekilde dış gebelik olduğunu öğrendim... umarım seninki öyle değildir.. şimdi 5 ay sonra hamile kaldım .. paşamı heyecanla bekliyorum 💙💙
Minikpanda
[bilinmeyen] canim kese karindan bakildiysa gozukmeye bilir benim 2500lerden fazlaydi sanirsam ve kese karnimdan gozukmuyordu vajinadan bakilinca gorulduyle gorulmedi arasi olmusti kesin bise demedi doktor keseye benzer falan diye konustu oyuzden icini ferah tut kanama icin igne falan vermedilermi kanamayi ihmal etme cannnim
haticecpr
[bilinmeyen]
Canım benimde son adet tarihi 12eylul seninle ayni yarin dra gidecegim keseyi görmüş senin ama kalp atisinida duyabildinizmi ben cok merak esiyorum kalp atisinjda duyarmiyim diye acaba
Minikpanda
[bilinmeyen] sukur
haticecpr
[bilinmeyen]
Yok daha ilk defa gidicem dra beklenmeyen bi gebelikti o yuzden hala soku atlatamadik yarin öğlen randevum var bakalim daha kan tahlili bile yaptirmadim ben yarin belli olur sanirim en azindan vajinal ultrasonla görebilir keseyi cunku ilk kizimda kalp atisini 8 haftada duymustuk o yuzden sordum duyabildinizmi diye
Annesininkuzusu1
[bilinmeyen] 1500 ve üstü değerdevajinal ultrasonda görünür ama bakmadıysa görünmez çünkü normal ultrasonda görülebilmesi için 5000değeri ve üstünde olması gerekir korkmayın ayrıca rahim duvarı kalınlaşmış sertleşmiş gibi birşey söylediyse çok yüksek ihtimalle hamilesiniz denektir bu zamanlarda çevrenizden etkilenip dış gebelik korkusu olabilir kese göründükten sonra da düşük korkusu başlayacaktır muhtemelen ve ardından erken Doğum birde bakmışsınızki bal yanağınız kucağınızda ☺️☺️