Susamannem Merhaba kızlar doğumunuzu nasıl yaptınız normal doğum yalanlar çok sancı oldu mu kesildiği anı hissediyormusunuz çok merak ediyorum yaşayanlar yazarsa sevinirim 🥰
asyagibi Susamannem Merhaba 🥰 İlk Evladımı normal doğum yaptım çok memnunum. Şimdi ikinciye hamileyim inşallah nasip olursa bunu da normal istiyorum 🥰
yigitinannesi0820 Susamannem ilkini normal yaptım çok rahattım doğumdan sonra şuan 2 ncı gebeliğim inşallah bu da normal olur son 1 ayimiz
Debayami 2 ci doğumum olacak 10 gün sonra sezeryan olacağım hayırlısıyla, o yüzden ağrı çekmedim suyum gelmedi ilkinde ,şimdi biraz ağrım var ama dayanılmaz bi ağrı değil gününü bekliyoruz.
Milazk Vallahi canım sana şöyle söyleyeyim ben sezeryan oldum hiçbişey hissetmedim sancı felan günüm belliydi çünkü ama ameliyattan ¾ saat sonra ameliyat yerim sızlamaya başladı neyseki annem 1 ay kaldı yanımda yardımcı oldu dayanılmayacak bi ağrı değil ama yanında sana yardım edecek birinin olması çok iyi olur neticede ameliyat oluyorsun kolay bişey değil ameliyatı belden aşağı uyuşturdulat sadece epidural oldu çok bel ağrısı oldu bende ilk 15-20 gün ben tamamen cesaretsizliğşmden normal doğum yapmak istemedim çünkü çevremde kim normal doğum yaptıysa bana çok kötü anlattılar fobi oldu bende 🤷🏼♀️Sen sen ol kimsenin kötü söylemlerine kulak asma sonuçta herkesin acı eşiği aynı değil onda olan sende de olacak diye bir şey yok tamamen kalbin için ne istiyorsa doktorun sana ne tavsiye ediyorsa onu dinlemeni öneririm 🙏🏻🌸
Milazk Susamannem kendini hiç korkutma İnan sezeryanın sonrası çok zor geçiyor en azıdan benim öyle oldu çok iyi bi hastane doktora gitmeme rağmen
asyagibi Susamannem Çok şükür kesilme gibi bir durum olmadı sadece tam kafası çıkarken elini yüzüne kapatmış miniğim eli yırtmıştı dış tarafını sadece 2 dikiş atıldı başka bir işlem olmadı. Dikiş atıldığını hissediyorsun ama herhangi bir acı yada tepki vermeni gerektiren bi durum olmuyor.
YgzAlp2536 Benim ilk doğumum sezaryendi. Dün test yaptım ve 2.hamileliğim olacak ssvd düşünüyorum. Normal doğumu korktuğum, panik olduğum için istememiştim ama şuan daha cesur um sanki normal doğum düşünmeye başladım. 😊
Myagmur İlk kızımı normal doğum yapmıştım erken geldiği için düşünme fırsatım olmamıştı. İnsan düşündükçe korkuyo normal doğumdan ama ilk hamileliğimde bi kitap okumuştum adı bile normal diyodu. Kadın vücudu zaten doğum yapmaya uygun şekilde yaratılmış diyodu. Tabiki başka bi sorun olur o zaman sezeryan olur. Normal doğumda ağrı oluyo tabi ama sonrasında daha çabuk toparlanıyo. Şimdi tabi bende korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum