-Seyda- Merhaba kizlar 5 aylik hamileyim ve kız bebek bekliyoruz hayırlısıyla. Doğum mart ayının başında olucak ve ben çalışıyorum yavastan hazirliklar bitsin istiyorum cunku agirlasinca birsey yapamam sanirim. Malum kriz de var maddi durumu da cok sarsmamak lazim ilk cocugum olucak ve ben de gorsel olarak hem hastane odasi guzel olsun istiyorum tabiki cok abartmadan hem de eve gelenlere minik hediyeler vermek istiyorum. Oncelikli olarak kokulu tas dusundum zamanimiz oldugu icin kendimiz yapmaya karar verdik malzemeleri www.ankarahobimarket.com dan aldim cok memnun kaldim ben yapmiyorum zararli olur diye ablam yapiyor ben suslemesine yardim edicem. İkinci olarak renkli bezeler gordum instagramda fiyati uygun geldi biraz onlardan alicam renkli olsun diye doguma yakin. Baska birsey bulamadim fikri olan var mi hazirliklari biten anneler yardimci olursa vok mutlu olurum simdiden tesekkurler
-Seyda- deletedmom734 cikolata evet o da vardi sahi haci seriften memnunlardi sanirim yeseren kalemi hic gormemistim onu da arastirayim hemen