Eceklc_13 benmde 5 haftadır aşağıda bebek kafası kasıklarımda alt kısımda ama malesef ki bunun icin bizim dışardan yapabilcegimiz hic bsey yok, bazı gebelerin hep aşağıda olabiliyormuş doğuma kdr herkeste aynı defil tabiki ama ben 25. Haftamdayım hala aşağıda , ben sürekli dinleniyorm aska eğilip kalkmıyorm bulaşık makinesine bile eğilmiyorm ayakkabımı giymek icinde eğilmiyorm puf koydum ona oturup giyiyorm ayakkabımı yemek yaparken genelde eşim yardımcı oluyo ama o yokken sandalyeye oturup yapıyorum herşeye ama herşeye dikkat ediyorun eğilimc cok daha baskı hissediyorm bebek aşağıda oldugu icin, ayakta cok durup kendimi asla yormuyorum bide ben serklajlıyım onunda etkisi var korkuyorm hareketlerimi kısıtlıyorm riskim var cnkü , temizlik işinide annem yardımcı oluyor bazen arkadaşım var o yardım ediyor bazen yarım gün birini alıyorm bi süre bötle idare ediyorm serklaj olmasam bu acıları ağrıları cekmesem belki bu kdr dikkat etmezdim ama yaşadıgım düşüklerden sonra attıgım adıma içtiğim suya dikkat ediyorm cnm