coolmother Babyy07 bence bırakm derim çünkü 12. haftamda kanamam oldu 2 gün içmedim ağır geliyor diye kahverengi akıntım geldi tekrar
tbakyavtr Babyy07 ben doktor bırak dediği zaman bırakmıştım 4 aylık falanken olabilir ama hatırlamıyorum tam 32 haftalığım daha doğurmadım
Zeynokus Babyy07 20. Haftada erken doğum riski ile başladım rahime dikiş atıldı serklaj sev 37. Haftya kadar kullandım doğumum oldu ve o hapın sayesinde. Ve tabiki yatmamın etkisi :)
BBuseY Canım benim 12 haftada kese dışında kanamam olmuştu bende 1 kutuyu bitirmeden bıraktım. Ağır geliyordu çünkü yan etkileri de fazla.31 haftalığız şükür 🤗
edanur44 minikkmelek 34 haftalığım halen kullanıyorum bu hafta bırakcm bende alttan kullanmıyorum ağızdan aldım
Babyy07 edanur44 alttan aldığım zaman cok yanma ve kaşıntı yapti bendede,agizdan aliyorum oda baş dönmesi halsizlik yapiyor
edanur44 coolmother kafana göre bırakma kullan inan etkisi de olsa faydası da fazla artık içim dışım progestan hap içmekten bak 35 gircm yutuyom daha kız
coolmother edanur44 pişman oldum bıraktığıma ama çok sersem yapmıstı kafamı kaldıramıyordum kanamam geçti diye bıraktım peçeteye sildikçe geliyor çok yoğun değil ama korktum yinede
edanur44 Babyy07 bi süre sonra o etkisi kalmıyo inan eğer çok rahatsız ediyorsa uyurken iç yat ama fitil olarak ben hep enfeksiyon oldum işte
edanur44 coolmother Allah korusu çoğalır felan iç ihmal etme uyuyacağın zaman iç öyle daha rahat olur senin için de
coolmother edanur44 onuda denedim bu sefer midemi yaktı :( ama kullanıcam haklısınız bırakmamam lazım 😔
Kanarya Zeynokus hapı 37de bıraktıktan sonra nezaman doğumunuz oldu acaba. Benim de erken doğum riskim var. 28de başladım, 37ye kadar devam etmem gerektiğini söyledi doktorum, sonra bekleyeceğiz normal süreci dedi.
edanur44 Zeynokus bana da 24 de atıldı acil olarak şimdi 34+4 oldum insallah bende o haftaları görürüm