Minikbiranneem Kızlar 3 gündür boğazım agriyo dünden beri de balgamli öksürük var bu akşam yaklaşık 1 saattir falan da ateşim var bebek için sıkıntı olur mu doktorumun numarası yok o yüzden buraya soruyorum tecrübeli anneler bilgi verir belki
BBuseY Minikbiranneem ayyyy valla aynı sorunu ben yaşadım 4 gün önce Boğaz’larım enfeksiyon kapmış ateşim çıktı. Sonra kayınvalide havlu ıslattı ıslattı koydu anlama koltuk altıma boynuma falan sabaha ateşim geçmişti ama nasıl ateş vardı. Ben doktor bişey yapmaz diye gitmedim valla ilaç yasak pastil yasak Yeşilçay herşey yasak
Minikbiranneem A_syma eşim 4 12 acaba 12 den sonra gitsem o zamana kadar bi sıkıntı olur mu yani 1 2 saat geç gitsem acaba bisey olur mu eşime de söylemedim daha atesim var diye desem hemen gelir de iste
Minikbiranneem Kayaatilla eşim 4 12 acaba 12 den sonra gitsem o zamana kadar bi sıkıntı olur mu yani 1 2 saat geç gitsem acaba bisey olur mu eşime de söylemedim daha atesim var diye desem hemen gelir de iste
A_syma Minikbiranneem Bir ılık duş alın. Esiniz gelince gidin canim. Allaha emanet insallah rahatlarsin
Kayaatilla Minikbiranneem Parol da alabilirsiniz ılık duş da devam ederse gidin o zaman hastaneye ihmal edilmeye gelmez ama geçmiş olsun inşallah geçer bir an önce
Selinay29 Minikbiranneem Aynısını yaşadım doktor 38i geçerse acile gel dedi günlük 2 parol içebiliyordum geçmiş olsun
Minikbiranneem Selinay29 ateş ölçerim yok maalesef bakalım daha fazla olursa gidicem çok teşekkür ederim öneriniz icin