ebru23 Papatya38 ben adacayi oyle maydanoz oda cok yemek felan ananasida duymustum ne alakaysa sonra cigerdir bobrektir yenmemesi gereken cok sey var
[silindi] Papatya38 Gdo’ suz mısır olmadığı için mısır ve türevlerini tüketmek zararlı tabiki. Sadece hamilelik için değil günlük yaşantı içinde de🌸
AlininAysesii Yani bazen öyle sorunlar okuyorum ki, dumura uğruyorum. Patlamış mısır niye zararlı olsun? Mantığınız alıyor mu gerçekten?
deletedmom734 AlininAysesii benmi çok rahatım milletmi.çok pimpirikli anlamadım canım ya... bu kadarı zarar diye düşünüyorum hurafeye kaçan o kadar çok gereksiz bilgi geziyorki etrafta... artık insanlar adım atsa bebeğe birşey olurmu modunda...
[silindi] AlininAysesii Gdo’ suz mısır olmadığı için mısır ve türevlerini tüketmek zararlı tabiki. Sadece hamilelik için değil günlük yaşantı içinde de🌸
deletedmom734 Papatya38 neden tedirgin oluyorsunuz anlamadım şüpheli bir besin maddesi olsa tamam ama patlamış mısır?!??!?! Bilemedim banada ilginç geldi
Minikdunyam Ben sürekli yiyorum canım çekiyor yapıyorum 25 haftalığım kızımda 10 gün önden gidiyor daha yeni muayene oldum herşey çok güzel dedi drum sanmıyorum bence böyle şeylerle kafanızı karıştırmasın en fazla tuzu yağı zarardır onu da az koyarsanız zararı olmaz
Papatya38 deletedmom734 he ya zaman degisti eskiden bebeklerini saglıklı yiyrceklerden besleniyodu şimdi yiyceklr hormonlu insann aklı takılıyo herseyde
AlininAysesii [silindi] Allah aşkına kaçımız biliyor zararlı olduğunu, o kadar araştırmama rağmen ilk defa sizden duyuyum böyle bi şey 🤷🏼♀️ Artık her şey gdo’lu, ne yiyeceğiz? 😂
[silindi] AlininAysesii çok bilinmeyen birşey değil aslında ama duymamışta olabilirsiniz. benim işimle ilgili olduğu için gördüğüm zaman uyarma ihtiyacı hissediyorum. Her ürün için değil ama mısır için durum böyle malesef Gdo’suzu yok😕