senoski Henüz cinsiyetini bilmiyoruz ve mide bulantısı yok, hafif tüylenme, sivilcelenme, meme ucu koyulaşması gibi belirtiler erkek bebek belirtisi derlermiş. Doğru mu? Ya da bunları yaşayıp kızı olan var mı?
MadameHappy34 senoski Meme koyulaşmasın çok fazla oldu,mide bulantısı sivilceler,kusmalar,ekşi yemeler :) sonuç erkek bende kız diye düşünüyordum bu belirtilere.
TTtutku senoski bunların cinsiyetle alakası yok kız bebek erkek bebek belirtileri farksız benimde erkek ama inanılmsz bulantım var bi yerimde koyulaşmadı cildim ilk bozuldu sonra düzeldi alakası yok yani
Likayolcusu MadameHappy34 hepsi bendede var şuan ikizlere gebeyim kızımda hiç birini yaşamadım bakalım cinsiyet çlerimiz ne
Mysmrt senoski bende bunlarda sadece mide bulantısı yaşamadım hiç o var geri kalan yazdıklarınızın hiçbiri yoktu ama oğlum oluyor.
Marly21 senoski ben pek mide bulantısı yaşamadım acayip ekşi aşerdim oluşum oldu tavuk ve yumurta yiyemiyordum
birprensbirprensesannesi- senoski mide bulantım hiç olmadı cildim Işıl Işıl parlardı saçlarım hızlı uzar göğüs ucum aşırı koyulaşmıştı bide göbekte kahverengi çizgim vardı biraz uykusuzluk ve halsizlik sorunum vardı ilk aylar bolca ekşi yemiştim son haftalar tatlıya yoğunlaşmıştım o kadar rahat bir hamilelik yaşadım oğlum oldu
hasretlik senoski belirtilerin cinsiyetle alakası yok ilk oğlumda mide bulantısı tansiyon düşmesi falan ćok kötüydü gerçekten şimdi de hamileyim ve bulantım yok denecek kadar az oldu hiç zorlanmadım hamilelikte ve gene oğlum olacakmış ikisinin de belirtileri ćok farklıydı