Snmmsrlglu evet benim de evim çok yakın üniversitenin oradayım yakın diye bir deneyeyim dedim ilk görüşte vuruldum Nursel hoca çok samimi cana yakın çok anaç birisi tayt giymiştim ben beli sıkıyor mu diye kontrol eden birisi o derece. Çok memnun kalınca değiştirme gereği duymadım hiç 34. Haftadayım benim hamileliğim plesenta previa dan dolayı riskli çalışıyordum bana 28 haftadan sonra rapor verdi ben yok falan dedim hatta katiyen olmaz dedi doğumu da inşallah orda yapacağım.yani nerdeyse sonlara doğru geldim plesenta düzelmezse ki pek ümidim kalmadı zorunlu sezeryan olacak. Çok hareketli bi yapım var her gittiğimde beni on kez uyardı eşimi aynı şekilde annemle gittim ona da aynı şekilde iş yapmasın sürekli dinlenme vs ben çok memnunum ya hastane için çevremde çok basit falan dediler hatta ama ben doktordan memnun kaldığım için hastanenin pek de önemi yok. Gerçi hastane ile de bir sıkıntı göremedim lan testleri vs verdim çalışanlarda da sıkıntı yok herkes ilgili temiz bi hastane ben tavsiye ederim. Evime de yakın olunda rahat ettim sizin de öyle olur trafik çilesi zor oluyor özellikle ilerleyen haftalarda