brcnerdgn Dorukkusumm evet canım ben çok memnunum muayene ücreti eşimin indirimiyle 375 lira olmuştu ama ocakta ne olur bilmiyorum zam gelir yine.
Busradurmus bebek_firarda merhabalar doktorunuzdan memnun musunuz bende doktor arayışındayım Medipol çamlıcaya gitmeyi düşünüyorum. Normal doğum odaklı bir doktor olsun istiyorum en ufak bir şeyde sezeryana almayan..
bebek_firarda Busradurmus şu an memnunum ki doktorumda normal doğumdan yana olduğunu söylüyor ama hafta ilerledikçe daha net görünür. Pazartesi 29 hafta olarak gidicem doğum şeklini muhakkak sorcam
Busradurmus Seymaader Seymaader merhabalar Çamlıca Medipol mu ? Doktorunuzdan memnun musunuz bende doktor arayışındayım Medipol çamlıcaya gitmeyi düşünüyorum. Normal doğum odaklı bir doktor olsun istiyorum en ufak bir şeyde sezeryana almayan..
Seymaader Busradurmus Gayet memnunum,26.haftada değiştirdim sanırım doktorunu ben,sadece tam teşekküllü hastane olsun diye.Ama Zeynep hanım normal doğumcu diye hep duydum,benide detaylıca değerlendiriyor,teşviği çok 😊
Yasmin3434 Heyecanli_anne Zeynep Kamil çok iyiymiş uzak diye ben gidemedim ,evet Cemile hanıma nasip olursa sezeryan olacağım 3. Bebeğim perşembe kontrolümüz var herseyim hazır tahlilleri mi verdim anesteziye onaylattim bakalım hangi gün olacak ameliyatim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🤲❤️
Bortubocek bebek_firarda alt ust takim penye battaniye, ates olcer, emzik biberon, bez, emzirme ortusu,corap
bebek_firarda Bortubocek demek ki içerik hep aynı. Bi tek görümceme farklı verilmiş. Bebek yağı felan verilmiş 😂
Dmr Syd53 bende Ümraniye çarşıdaydım şimdi Çamlıcaya taşındım ve 2 gün önce bende 32+3 tüm :) Aynıyız yani şu an 32+5