umutunannesi34 21+2 den selamlar🌸 İstanbul Maltepe’de oturuyorum. Buluşalım, tanışalım anneler bebişler doğunca da bebişlerimizle buluşma yaparız 🌸🤍
zeynepmom34 umutunannesi34 bende 21+5 im oğlumla istanbul kartal atalarda oturuyoruz kaynanmgille ben doğumu istanbulda yapıcam şuanlık diyarbakırdayım eşim askeri personel olduğu için 🤗🤗
Mrskzl Ekut zeynozey bebek_firarda Seymaader Bende ümraniyeye yakınım hanımlar bir gün görüşelim inşaAllah nasıl gidiyor bebişler nasıl 🥹💕
Bortubocek bebek_firarda @Seymaader merhabalar bende umraniye carsidayim..belediyenin gebe okuluna katilacakmisiniz??
Syd53 bebek_firarda Seymaader zeynozey selam kızlar bende Ümraniye çarşıda oturuyorum 32+3 günlüğüz. ☺️
zeynozey Heyecanli_anne Seymaader Bortubocek bebek_firarda Çarşıda gloria jeans da buluşalım kızlar 😂😂😂
Seymaader Bortubocek Ben bi öncekine form doldurmustum ama dönüş olmadı,başka eğitime katılmıştım o yüzden gitmem sanırım 😊
zeynozey Bortubocek ilk bebeğimde zeynep kamil de 6 haftalık gebe eğitimine katılmıştım. Ebeler çok ilgiliydi tekrardan oraya giderim zamanı gelince 😌😌
Yasmin3434 Heyecanli_anne bende Sultanbeyli de oturuyorum 38 +1 devlete Cemile hanıma gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz