Seda161616 Tgc16 maşallah canım ❣️☺️ ilk gebeliğimde bu kadar zor olmamıştı sanki ilk zamanlarımız bunda korkulu gidiyor
Tgc16 Seda161616 Vücudunuzdaki değişikliklerin mi farklı yoksa o yüzden mi ? Benimde ilk ama daha kendimi alıştırmak istemedim bir sürü internet sağolsun olumsuz şey yazılınca iki gündür şurda tadını çıkarıyorum.
papatya-0 Kizlar galiba bende aranıza katilicam bugün sabah ilk idrarla testim çok hızlı silik şekilde pozitif oldu adetim 2 gün geçti ve adet günümde test negatifti 🥲
Tgc16 papatya-0 Yaa inşallah vardır benimde silik cizgiydi ilk öğrendiğimde kan testi verin bence hemen. 🙂
Seda161616 Tgc16 bulantım var halsizlik var kolumu kıpırdatamıyorım süpürge yapsam yoruluyorum hemen oğlum da doğuma 1 hafta kalana kadar gezdim 😂
Tgc16 Seda161616 demekki her bebek farklı benimde ilk bebiş bunların bende çoğu yook iyiyim genelde cok şükür 🤗sadece progestan kullanıyorum hem iğne hem hap onlar iki gündür uyutuyor sanırım deli gibi.
Seda161616 Tgc16 şubatta 8 haftalık kaybettik diye Dr um önlem amaçlı ilaç başladı benim De inş farklıdır 😂