Glsrnergl Kizlar 34. Haftadaym ama bebegm 36.haftadayms boyle olan var mi 2 kiloyken birden 2800 oldu doktorum sezeryan olablrsn dio erken doguma neden oluyor mu bu durum
Tugbaysima Glsrnergl benimki de öyle önde gidiyordu son hafta durakladı genetik olabilir dedi doktor iyilik varsa aile üyelerinde ben beslenmeme dikkat etmiştim bebek kilo alsın geri kalmasın diye fazla dikkat etmişim 🤭
incitanem94 Glsrnergl benimkide hep 2 3 hafta ilerideydi. Bir sıkıntı olmaz kilosu azcık fazla olur o da çok değil. 36 da 3 kiloyduk 38de 3650 doğdu kızım.
Glsrnergl Tugbaysima bana da muz ye kilo alir dediler diye gaza geldim sanirim😂 ama doktorum sezeryan ddi boyle gderse durur mu bu kilo blmiorm
Glsrnergl Sevdesh seker yynce direk basim agriyor gun icerisinde minik seyler yiyorum doktorum da soyledi azalt yoksa iri bebek oluyorms
2022bebeki Glsrnergl Bizim de hep önden gidiyor ama hiç sezeryan durumundan bahsetmedi hatta vajinal doğuma en uygun pozisyonda bebek aksi bir sağlık durumu olmadıkça vajinal olacak dedi.
Tugbaysima Glsrnergl ay bilmiyorum ben de her gün yarım muz yerdim ceviz süt yoğurt yumurta ama kilosunu öğrenince bırakmıştım haftada 1 yapar olmuştum 😂