Selma42 34 haftalik hamileuim Bebeğin aşağıya baskı yaptığını hissediyorum sanki her an çıkacakmış gibi arti kasik agrilarim da var dogumun yakin oldugu anlamına mı geliyor
gizemmm Selma42 ya bunu bende hissediyorum bazen başını itip itip çekiyor sanki Açılma da oluyor gibi hissediyorum bazen o kadar yakın hissediyorum ki sanki çıkacakmış gibi
aasenamerve Selma42 ben de 32+5 deyim 4-5 gündür şiddetli çatı ağrısı ve kasık ağrısı çekiyordum dün gittim kanala girdiğini ama daha tam inmediğini normal doğum pozisyonunu aldığını söyledi doktorum.
lutfiyearalik Ben de 27 haftalığım. Annemle bunu konuşmuştum. O kardeşimi doğururken ebe ile sohbet etmiş. Ebe ona İdrar ihtiyacın var sanıp tuvalete çıkıyor ama elin boş dönüyorsan bebek aşağı inmiş, mesaneye baskı yapmış demektir demiş. Mantıklı geldi bana.
Merveee87 Bebegin dogum kanalina yerlesmis demektir oluyor bu kasik kalca agrisi cok normal cunku bebek kalcana baski yaptigi icin kalcanda genisleme oldugu icin agri cok normal. Dogum sancisi cok daha baska ozaman iliklerine kdr hissediyorsun ztn iki kasigina birden agri giriyor ve bacaklarinda damarlarinin cekildigini saniyorsun ve tam belinin ortasina bicak saplanir gibi oluyor. Herkezin dogumu farklidir elbet ve karninin gerildigini gozunle goruyorsun kasilma hareketlerini