mavininhertonuu 2 gün sonra Allah nasip ederse suni sancı alıcam dualarınıza talibim önerilerinize açığım kızlar ❣️
Mrvsmt2502 mavininhertonuu didemakk Hiiiç korkmayın suni sancı da ne hissediyorsanız kendi sancınızda da onu hissedersiniz suni sancı yani oksitosin hormonu ağrıyı arttırmaz sadece düzenler 🥰 hem sütünüzün inmesini sağlar hemde rahiminizin hemen toparlanmasını sağlar bu hormon. 🤗 Hepiniz bi avazda inşallah
Brcvrmz mavininhertonuu bende suni sancı almıştım. Hiç açılmam yoktu bebek baskı yaptığı için suni sancıyla 5 6 saat sonra açılmam başladı. Bol bol hastanede duş aldırdılar klozete ve plates topuna oturttular. Suni sancı almadan önce de ilişkiye girmek sıcak suya oturmak gögüs ucuna masaj yaparak uyarmak gelen tavsiyeler arasındaydı.
berceste5155 mavininhertonuu ben sancı aldığım süre boyunca yürüdüm skuat çektim hemşireler izin vermedi kalkmama böyle yatınca benim sancım gelmeyecek bebek yukarı doğru çıkıyor dedim zorla kalktım hareket edince daha rahat ediyorsun
SutlacimiYedimmiBen mavininhertonuu ben suni alirken nstye bagliydim yurumemize bile izin vermiyorlardi zorla kalkip iki tur atiyordum ama diger dogumumda evde sancimi cekerken sicak suya girmistim cok iyi gelmisti acilmaya
didemakk Mrvsmt2502 yaa süt diyince kalbimden vurdunuz inşallah doğnca hemen sütümüz gelir, bende 3 cm açıklk var ama bebek yukarda o problem biraz, aşağı inmiyor bir türlü e sancıda yok mecbur sancı serumuna kalıyorum belki böylesi daha hayırlıdır
mavininhertonuu SutlacimiYedimmiBen Özel miydi devlet diye mi izin vermemişlerdi, müsade ederlerse bende sıcak suyla desteklerim
didemakk berceste5155 ilk doğumumda banada böyle yaptılar hiç hareket edememiştim, bu hastanede pilates topları mumlar vs var bakalım daha kolay geçecek gibi😊
mavininhertonuu didemakk inşallah gelir sen gelecek diye düşün gelmeme ihtimalini düşünme, benim bebek de yukarda sanırım kaburgalarım falan pert çünkü