Huzurum12 Son zamanda bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran var mı fiyatlar ne ? Bilgisi olan var mı ? Yardımcı olur musunuz
Kardelen-123 Huzurum12 Temmuz ayında 22.500 tl idi, ama bu standart fiyat ve ilaçlar dahil değil, görüşürseniz size bi tarife gibi bişey veriyorlar. Şu olursa standart fiyata şu kadar eklenir, bu olursa bu kadar eklenir diye.
Allahvargamyok Huzurum12 eylül ayında yaptırdık 23 bindi ilaçlar hariç ilaçlarla birlikte 35 bini buldu
Pasakizi Huzurum12 papatya17 nick sanirim onda görmüştüm 14 mu ne yumurtası toplanır 5 güne gitmemişti birden hepsi olmadi demislerdi guvenemedim bahceciye acikcasi
Tgbkrp Huzurum12 benim Eylül ayında yumurta toplamam oldu Kasım ayında dondurulmuş embriyo transferim oldu 22.500 TL ilaçlar hariç. Toplam 35-40 bini buluyor sürekli ilaçlara zam geldiğinden
Happybabyyy0 Be Huzurum12 Ben geçen hafta telefonla görüştüm 23 bindi ama embriyo toplama ve transfer ücretiymiş. İlaçlar falan dahil değildi. Ocaktan itibaren fiyat artar ama
Gulay92 aybukekurt55 maalesef tedavim olumsuz sonuçlandı. Evet çok ilgililer fakat ilgilerinin tamamen maddiyata bağlı olduğunu düşünüyorum. Çok tercih edilen bir merkez olduğu için orayı tercih etmiştim. Şuan 11 haftalık doğal yoldan gebeyim Allahım size de nasip etsin inşallah🙏🏻
aybukekurt55 Gulay92 Allah’ın mucizesine bakın maşallah amin amin inşallah bana da nasip olur hayatta en çok istediğim şey anne olabilmek
Bozomota Merhabalar İstanbul Altunizade bahçecide tedavi paketi 24.000 ama ilaçları hariç ayrıca 1300 lira muayene ücreti var onu verdikten sonra 6 ay boyunca ücretsiz muayene olabiliyorsunuz.ilaçlarda anlaşmalı eczaneleri var 10000 ni bulur ilaçlarda.. rahim dinlendirmeye gerek olursa onunla ücreti var embriyo dondurmada 5000 ücretsiz görüşme sağlayabiliyorsunuz dilerseniz o şekilde daha detaylı görüşme sağlayın.
Bozomota Doktor olarakta Ebru öztürkü öneririm kendi cokydomtorum çok tatlı bir kadın bütün sorularımın cevabını alabiliyorum ve sıcak kanlı bütün stresimi aldı😊
yanlisanlamaama Huzurum12 şuanki fiyatlarla 45-50bini bulabilir hem tedaviye zam hem de ilaçlara çok zam geldi maalesef 😢
Meritrkmn Huzurum12 ben yaptırdım 24.500 olarak anlaştım fakat dondurulmuş embriyo transferi olduğum için rahim dinlendirme ücreti 4500 alındı embriyo dondurması ve iğne ilaç derken benimki 60 bine yakın tuttu 24 bin ile kalmıyor anlayacağınız hayırlı sonuçlar almanız dileğimle inşallah