Havva-21 Zarefet haftaya Fatma hocaya randevu bulabilirsem gitmeyi düşünüyorum iletişimi yaklaşımı falan hoşuma giderse orda olurum sezeryanımı, yoksa genesiste Pınar hoca varmış ona da iyi diyorlar ona gidecem artık
Zarefet Havva-21 Genesis temizliği kötü ve kalabalık sırf bu yüzden tercih etmedim oradaki doktorları
Zarefet Havva-21 pınar hocada sezaryan olan arkadaşım geç toparlandı bir de pınar hanım son amda sezaryen demiş çok memnun değildi
Can-21 Havva-21 ne gibi olumsuz şeyler duydunuz acaba ? Ben bir kac kere gittim de doktor konusunda sorun yaşamak istemiyorum
Havva-21 Can-21 ben tanımıyorum sadece pek ilgili değil fazla zaman ayırmıyor hastalarına dediler. Ben sadece duydum belki öyle biri de değildir bilmiyorum
Havva-21 Zarefet aynen haklısın çok kalabalık zaten geçen fiyat almak için muhasebe bölümüne i sim orda çalışan kişi yüzümüze bile bakmadan fiyat veriyor çok sinir olmustum tartışmamak için çıktım hemen odasından Sanki bedavadan yapıyorlar. Pınar hanım da çok yoğun randevu hemen bulunmuyor. Benim sezeryan olacağı belli zaten. Bower daha aklına yatıyor ama önce bi gidip Fatma hocada muayene olmam lazım
busraidkt Zarefet ben ayın 10 unda orda sezaryen oldum sakin ve çok ilgiliydiler odaları çok temiz ve güzeldi
Zarefet Havva-21 olduğunuzda haber edermisinz benim muanem bir ay sonra bende Fatma gitmeyi dusunuyorum
Havva-21 Zarefet canım ben genesis beşire hanıma karar kıldım ordan devam etmeyi düşünüyorum nasip olursa Fatma hanıma gitmeyecem. Bağlar hastanesinde hıdır beye gittim iki hasta resmen Benim psikolojimi bozdu. Geçen hafta bana suyun yoğunlaşmış dedi dün tekrardan kontrol için gittim diyor bebek iki hafta geriden geliyor bir haftadır hiç kilo almamış geçen hafta ile aynı. Ciğer geliştirici iğne yazdı 4 tane günde iki tane yap cuma günü saat 8 de burda ol dedi. Dün iki tane yaptım gece ağrıdan yatamadım. Bugün iki hastaneye gittim ikisi de iğneye gerek yok yapma dediler. Beşire hocayı beğendim ordan devam edecem
Havva-21 busraidkt fiyatı ne kadardı sizin gittiğiniz doktorun, bide ben çalışıyorum doğum sonrası heyet almayı düşünüyorum dısarda kendi klinikleri olan doktorlar veremiyor ondan dolayı tercih etmiyorum
busraidkt Havva-21 muayene ücreti 600 Doğum 7500 Ben de çalışıyorum izinlerde sorun yok heyet veriyor
Ahsdjdksk Havva-21 Fatma Hanım daha iyi bende cwren gamıma gidiyordum çok memnun kalmadım şimdi memoraile Burhan beye gidiyorum
Havva-21 Ahsdjdksk Fatma hanım nasıl tavsiye eder misiniz sezeryan için, Burhan hocanın muayene ücreti bide doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı
Ahsdjdksk Sezaryanı Fatma yanımda bilmiyorum geçe senelerde muayene olduğumda gayet ilgili ve bilgiliydi , Burhan bey de çok ilgili ve bilgili muayene ücreti 550 sanırım kurum indirimi ile 440 verdim bugün doğum ücreti ise 8000 küsür demişlerdi
Havva-21 busraidkt genesis beşire hocada devam edecem 3 haftam kaldı nasip olursa sezeryan doğuma 5 bin dediler