prensprensesannesi__ Canm-oglum21 36+3 haftamizdayiz 2 gebeliğim 2 buçuk yaşında kızım var oğlumu bekkiyorum otogarı tarafında oturuyorum ev hanımıyım 🤗
burcin-2202 Canm-oglum21 merhaba bende diyarbakırlıyım ama Almanya da yaşıyorum . Hamileliğimin ilk 3 ayı Oradaydım. Oradaki doktorum memeorial Yunus Çavuş idi iyi bir doktor takip süreci falan açıklama herşeyiyle .
Zarefet Canm-oglum21 18 haftadayim Bawer gidiyorum ama devlette gittim doktorlar oldu bu süreçte pelin hoca,Sermin hoca,Mustafa hoca gittim
Rosaa21 Canm-oglum21 bende diyarbakırlıyım 24 haftalık hamileyim 2 doktor takipliyim riskli hamileliğimden dolayı
Canm-oglum21 prensprensesannesi__ fişi ne kadara kesiyorsunuz bu arada sigortalı misinz? Ben yeşil kartlym
Karakara1598 prensprensesannesi__ bağlar hastanesi doğumları nasıl acaba bende 28 . Haftadayım veyis beye gidiyordum ama doğumları hakkında kötü yorum okudum diğer hastanelere göre uygun yoksa
prensprensesannesi__ Canm-oglum21 kziimi orda doğum yapmıştım bu hamilelegimde 2 defa narin hocaya gitim çok ilgili bı doktordu ama doğum için o hastane için iyi konusamayacam
Canm-oglum21 prensprensesannesi__ yaa valla bende doğumu orda yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası ama malûm bayağı pahalı oldu özeller kontrolleri en azından kadın doğumda yapym dedim mesut bala diye bir doktor var devlette çok iyi ve ilgili bir doktor genellikle onun yanına gidiyorum
Zln2152 Canm-oglum21 bende diyarbakırlıyım Mesut bala şimdi ehli ve çok çok iyi bir doktor kendisi de akrabam olur bende rutin kontrollerini onda yaptırıyorum orduya gelin gittiğim için doğum zamanı burda olamayacağım yoksa doğumu da onda yapardım🥰
prensprensesannesi__ Canm-oglum21 sigortalıyim ben 125 TL kesiyorum yeislkartli bence 250 falan vardır normal doğum şuan 2000 dedi 1700 anlaştık keşke sigortalı olsaydınız
burcin-2202 Canm-oglum21 evet ama zaman kısıtlı olunca mecbur Randevu alıp beklesem çok bekletiliyor Benimde o dönemler riskliydi biraz pahalı olsada gitmek zorundaydım Eşim sağolsun 😀😉
Canm-oglum21 ikizannesi23- Allah şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah kaç haftaliksiniz bude riskiniz ne
ikizannesi23- Canm-oglum21 geçen yıl bi erken dogum ile kaybettim bebegimi. Simdi ikizlere hamileyim ve serklajlıyım(rahim agzına dikiş var)