piiremsesinannesiii Bblt devlette sıra alamazsınız ama özelde bi balım gidin hemen belki yaparlar 24 hafta son diyorlar çünkü
Esraliiii Bblt özelde 25 kadar yapıyorlar devlet yapmaz ancak Dr yönlendirirse o da bi anormallik görürse
Esoo0698 Bblt Valla bizim akrabamıza vermiş gün ta ocağa o zaman 26 haftalık oluyo sonra almıyoruz dicekler kalıcak
Brcvrmz Bblt 24. Haftamda yaptırdım ve kalbini bebek pozisyonyndan dolayı göremedi 25. Haftamda tekrar gel dedi. Geç kalmıyormuyum diye sorduğumda sorun olmadığını çok kilolu olmadığım için göründüğünü söyledi. 50 kiloyla hamile kaldım. 58 kilo oldum
Bblt Brcvrmz anladım yani 24. Haftanın içinde de geç olmuyor dimi bazıları 20. Hafta olamlı 24 geç kalındı diyorlar endişelendim
RabiaMirze Bblt 20 de gittim net degildi bile yani keşke 23 24 de gelseydin dedi gidilebilir 25 e kadarda bakıyorlarmış doktorum oyle soyledi istersen 25 de gel tekrar fakan dedi yani geç olduğunu düşünmüyorum
Brcvrmz Bblt gideceğiniz yeri bir arayın isterseniz ama sorun olmadı bizde 25 hafta da bile. Renkli fotoğrafta veriyor yüzünü. Daha net görünüyor. İlk hamileliğimde erken gitmiştim bebeğimin yüzü pek belli olmıyordu yüz kasları görünüyordu
esiaks Bblt benim gittiğim yer 24 e kadae bakıyor. Ümraniye’de sibel açıkalın muayenesinde perinatolog erbil çakar