Muhibbi Merhabalar. Saglik bakanlığına yeni atandim. 26 haftalık hamileyim. Baslayana kadar 28 29 haftalari görürüm. Calisan hamileler kaçıncı aya kadar calisabildiler. Ya da kaçıncı haftada dogum iznine ayrıldılar. Kafam cok karışık.
zepbjk Muhibbi 32.haftadan sonra izne ayrılabilirsin doğum öncesi 8 hafta yani ama istersen 37ye kadar çalışabilirsin ne kadar çalışırsan da soğum sonraso 8 hafta olan iznine eklenir.
Serramm16 Muhibbi ben adalet bakanlığında memurum Şuan 35 haftadayım 32 de çalışır raporu aldım hala devam ücretsiz işin almayacaksanız sonuna kadar çalışmak en iyisi zor oluyor mu çokk sor ama sonrası içinde bu izinler çok lazım🥺
YesimMm- Muhibbi 32. Haftada yasal izin başlar aktarmak isterseniz doktordan rapor almanız lazım 37. Haftada zorunlu ayrılış olur. Yeni işbaşı yapıyorsanız doğum parası hakkından yararlanior musunuz bilmiyorum
Babynmommy Ben 34.haftamdayım hâlâ çalışıyorum bir sıkıntı olmazsa 3 hafta sonra zaten iznim başlayacak zorunlu olarak doğum iznine ayrılacağım. İşe başlayınca çok yorulmazsan 32.hafta sonrası çalışabilir raporuyla 37′ye kadar devam edebilirsin
Muhibbi Babynmommy Hayırlısıyla bebisinizi kucağınıza almayi rabbim nasip etsin. Nerede çalışıyorsunuz
-esraaa- Haftada izin alma hakkın doğuyor yasal izin süresi toplamda 16 hafta olduğu için çalışabilir raporu alabilirsin 37. Haftaya kadar bu raporla çalışabilirsin ama bundan sonrasında zorunlu olarak doğum iznine çıkarsın toplamda doğum iznin 16 hafta 32. Hafta da ayrılsan o andan itibaren 16 hafta sonra işe başlayacaksın 35’te de 36’da da ne zaman izne ayrılırsan ondan 16 haftalık bi iznin var
Muhibbi -esraaa- bende son haftaya kadar çalışmak istiyorum. İznimin çoğunu dogumdan sonra kullanmak istiyorum. Bakalım hayırlısı
Muhibbi -esraaa- bu arada ücretsiz izni istediğim kadar uzatabilir miyim ? Ve süt izni kac yasina kadar geçerli
Babynmommy Muhibbi teşekkürler, hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım bebeklerimizi 🌸 Ben kamuda öğretmenim, 32.haftada başlayan yasal izni çalışabilir raporuyla 37.haftaya kadar uzattım aradaki 5 haftayı doğum sonrası izne ekletebilmek için
-esraaa- Muhibbi süt izni bir sene bence toplamda da 2 yıl izin alınıyor tek çocuk için değil normal şartlarda da iki yıla kadar ücretsiz izin hakkı var
Muhibbi Serramm16 ucretsiz izni de kullanmayi düşünüyorum. Bebisi küçücük birakamam ki😢 ucretsiz izni istedigimiz kadar uzatabiliyor muyuz acaba
Muhibbi Serramm16 bebisinizi sağlıkla huzurla kucağınıza alın insallah. Calisan anne olmak zor 😊 sizin de ilk galiba
Seldaca Kızlar bir soru da benden. 6 ay süt izni oluyor ya o 6 ay bebeğin ilk 6 ayı mı yoksa işe başladıktan sonra 6 ay mı. Mesela ben doğum iznimden sonra yıllık izin alıp sonrasında rapor alıp iznimi 4 aya çıkarmak istiyorum. Bu 6 aylık süt izni işe başladığım andan itibaren mi geçerli oluyor.
Serramm16 Muhibbi ilk 4 ay yasal izinden sonra 6 al yarım gün çalışıyoruz sonra 6 ay kadar saat 3 e kadar çalışıyoruz yasal olarak ben ücretsiz izin alamayacağım aksi bir durum olmazsa bu şartlarda çok zor zaten ücretsiz izin🥺 bir kızım var 7 yaşında şimdi 2. Bekliyoruz iki çocukla çok daha zor oluyor 🥺 şartlarınız el veriyorsa alın tabi ücretsiz izin🥰