Nihon Merhabalar, 9 haftanın içindeyim ama hiç bulantım olmadı. İlk regl tarihimde aynı regl zamanındaki belirtiler olmuştu kasık ağrısı, göğüste hassasiyet vs ama şimdi karnımda şişkinlikten başka belirtim yok. Aynı durumu yaşayan var mı :)
Melekg Nihon dua et olmasın oğlumda süperdim hiç hamile gibi değildim ne var 10 kere hamile kalırım derdim anam bu ikinci kız mafoluyorum 21 haftamdayım ne kusmam bitti ne ağrılar herşeyden nefret eder oldum töbe ettm 😆
Mine16 Nihon maşaallah canım inşaallah böyle de devam eder benim de bulantılarım 8+5 de başladı ama sadece sabah uyandığım da kusuyordum onun dışında da benim de şişkinliğim vardı o kadar çalışıyorum hala gayet rahatım ☺️ benim de ilk gebeliğim umarım ikimiz de böyle devam ederiz
didimom Nihon benim son trimester zamanına kadar hiçbir belirtim olmadı. Başlarda üç beş gün göğüs şişmesi sonra da karın büyümesi. Normalde nasılsam öyle yaşadım 😌
Tugceee95 Nihon 12 haftalıgım masallah dıyım basından beri ne bulantım ne agrm ne sızım hocbıseym olmadı hala yok btek gögüs agrm vardı oda hafifledi oglusum benı üzmüyor sagolsun 😍 oyuzden sende masallah de ınsallah hıc olmaz
Nihon Melekg Melekg hadi ya 😀 kolaylıklar diliyorum 🥹 herkes dua et ne güzel işte diyor ama insan tedirgin oluyor bir şey hissetmeyince 😁
noluyosanagenemiross Mine16 benimde ilk ama aşırı kötüyüm nefes alıp verirken bile mide bulantısı çekiyorum sanırım ilk olmasına rağmen bende tövbe ettim 🥴😛😁😁😁 tövbe tövbe yaaaa
2melekannesi___ Nihon ilk gebelikte gerçekten bi problem olmadıkça rahatsın mesela bu benim ikinci hem iş hem çocuk ister istemez zorlamıyorsun heleki belirti falan varsa
Nihon İnşallah güzel anneler sağ olun, içim bir nebze rahatladı 😀😍 herkese gönlüne göre kolay bir süreç diliyorum
H_a03 Nihon olmaması en güzel işkence gbi sabah kalk mide bulantısı yat mide bulantısı ilaçlar bile işe yaramıyor şu günler çabucak geçse diye gün sayıyorum benim ikinci gebeliğim 3 buçuk yaşında kızım var onunla bile doğru düzgün ne yediği ile ne içtiği ile ilgilenebiliyorum zor geçiyor Rabbim yardımcımız olsun
Nihon H_a03 üzüldüm :( allah yardımcınız olsun umarım bir an önce geçer ve kalan zamanı sorunsuz bir şekilde geçirirsiniz 🤲🏼
Nihon 2melekannesi___ evet ben de çalışıyorum eğer bulantı olsaydı tabi çok zor olurdu haklısınız, hele çocuğunuz varken Allah kolaylık versin