Falancahanim Kızlar geçen pazar 15.7 çıkmıştı bugün verdim 800 :) doktorum iki güne bir almayacağım 15 ocakta kadın doğuma gidebilirsin dedi
ummuhan3 Falancahanim Bence bu konu "Gebelik "başlığı altında olmalıydı oradakiler daha tecrubelidir bu konuda 🙋♀️
minikmucizeemaak Falancahanim Sağlıkla ilerleyip kavuşun inşAllah böyle güzel sonuçlar alıp buraya yaxmak bana da nasip olsun istiyen herkese de 🤲🏻❤️
Falancahanim minikmucizeemaak Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım bende sizin için aynısını yazacağım o gün 🌸
Skrn1 Beklemene gerek yok kuzum 800 olmuş zaten hemen git takviye ve ilaçlarına başlatsın doktorun ben 20 çıkan sonucumla başladım ilaçlara hiç aksatma hayırlı olsun :)
Skrn1 Seda161616 benim adet günüm 9.43 çıktı ertesi gün kendi doktoruma gittim gösterdim tekrarladı 20 çıktı bir daha almadı şuan tam 28 haftalık hamileyim
Seda161616 Ay maşallah çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bende 1 gün geciktim 31 çıktı 48 saat sonra test verilmesi gerekirken dayanamadım 38 saat sonra verdim 41 çıktı kafam çok karışık az mı diye çekiniyorum erken diye Dr a randevu da almadım