sinoli Hllksrblt Bende hiç bişey yok, göbek düşeceği yerde dikleşti iyice ne yapacağım bilmiyorum. Bugünden sonra hurma yiyeceğim yürüyeceğim bol bol inşallah 🙈
Mustafaninannesi Hllksrblt fazla iş ve yürüme yapamıyorum herşeyimi hazırladım çok şükür sakince bekliyorum 🤣 inşallah sorunsuz kavusuruz bebislerimize
Yeldaozturk12 37+0 ara ara sırt ağrısı çok zorluyor beni Gece asla rahat bı pozisyonda yatamıyorum.surekli WC problemi… Bunun dışında iyiyim 😆
Tugbaysima Hllksrblt yapıyorum canım yapmam mi ama bugün baktılar açılma yok o kadar hareketi ben nereme yapıyorum acaba merak ediyorum
Hllksrblt Mustafaninannesi inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz de… bana doktorum 5000 adıma tamamla günlük dedi
Mustafaninannesi Hllksrblt bende çok isterdim ama magnezyum eksikliğinden dolayı sağ bacağıma ağrı girdi ve eminim ben evde 7 8 bin adım atiyorumdur😂 dur durak bilmeden 4 yaş oğlumun arkasını topluyorum 🤣
Hllksrblt Tugbaysima çatı muayenesi mi yaptı doktorun, benim 37 haftalık oldu henüz çatı muayenesi falan yapmadı sanırım yapmıyor doktorum diğer hastaları da yapmadığını söylüyor