Minikmucizem199 Sorum başlıkta kızlar 33 haftalık hamileyim erken diye düşünüyorum ama bilemedim siz kaçıncı haftada hazırlandınz
hunilimom Minikmucizem199 32 de yıkmaya başladım utulemesi dolap düzeni vs derken herşey 34 de hazırdı çanta felan
birprensesvebirprensannesi Minikmucizem199 Başlamalısınız. Her ihtimale karşı. 34 de çantamı hazirladim ve 35 de birden doğum yaptım. Bu yüzden artık başlayıp bitirmenizi tavsiye ederim
Minikmucizem199 birprensesvebirprensannesi öyle mi evet haklısınız heran herşey olabilir ☺️ bende başlayayım yarın teşekkür ederim ❤️🤰
A_syma Minikmucizem199 30da yikadim ütüledim. 33 e kadar eksikleri tamamladim. 33de hazirdi. Iyiki hazirlamisim 35de herseyi yasakladi doktorum. Her ne kadar yatamasamda en azindan ekstra is kalmamis oldu. Evimi b.k goturmesi haric 😂😂😂
Minikmucizem199 A_syma Evet daha ev temizlenmeli bir sürü iş bekliyor beni bende yarından başlayayım yavaş yavaş 😁🤰
Elifgoktug1 Minikmucizem199 bence hazırlayın zaman ne getirir bilinmez ben 34 te hazırladım 35 te ani şekilde doğuma girdim
Minikmucizem199 Elifgoktug1 Benden ondan korkuyorum ya erken doğum olursa diye çok teşekkür ederim yorumun için 🥰🤗🤗
A_syma Minikmucizem199 Pisimle pasagimla doguma girecegim 😂😂 En iyisi sen basla bitir biran once bebislerin sagi soli belli olmuyor 🌸
Minikmucizem199 A_syma Aynen öyle bende yarından itibaren başlıyorum kız birde gözüme geliyor evimiz sobalı soğuk flan üşeniyorum 😁🤰
Yesim52 Minikmucizem199 dünyanın binbir türlü hali var ne kadar erken o kadar iyi. Ben 33 ün başında çantayı hazırladım bana bu tarih bile geç kaldım hissi yarattı emin ol.
Minikmucizem199 Yesim52 teşekkür ederim canım yorumun için inşallah yarından itibaren başlıyorum hazırlamaya 🤰💙 çok heyecanlı ya
Yesim52 Minikmucizem199 bugün 34 olduk kontrole gittim nst de sancım cıktı bu hafta risk altındayım doğurmamam lazım yoksa küvöze almak zorunda kalırlarmış bebeği.doktor bu saatten sonra gece gündüz herşeyin hazır beklicen dedi..