Ahuum Salata hiç bir kimyasalı önermedi doktorum. Ağdaya izin vermiyor. Hamamotunun kokusuna nasıl dayanıcaksın bilmiyorum. Ben evde kendime agda yaparken açılmam ve kanama oldu . 16. Haftadaydım . Zorlama kendini .
beyzzsenturkk Salata hamam otunu eşim merak edip kullanmıstı göğüs bölgesi komple pütür pütür sivilce doldu aylardır gecmiyor azalıyor ama izleri kaldı yani cok tahris etti cok bekletmedi de belkide ona dokunmustur ama biz pek memnun olmadık
Nurr_22_22 Salata tabiki de var çok ağır amonyak kokuyor kimyasal içerik birde jiletten çok farkı yok 2 3 günde hemen çıkıyor
Ahuum Sena00 kuaföre git yaptır . Kendini zorlama ben bikiniyi alayım derken çok zorladım. Çömeldim falan bilmeden . Yapma boşver . Traşmakinası aldım bn eşimin vardı onu kullanıyorum yüzeysel yapıyorum. Oda iş görüyor
Seydo54 Salata ben eldivenle aliyorum, birde hazir elde isitilan agdalar var onlarla temizledikten sonra eldivenle kalanlari topluyorum, ozel bolgeye o sekilde.. bacaklari jilet
Salata Seydo54 son aylara girince kendi kendine ağda yapamiyosun karnında bi setlik oluyor nefesin bile zorluyor
Nurbost Salata 30+5teyim göbeğimden artık göremiyorum ama en baştan beri venüs jiletle alıyorum. Hiç kesme kanama olmuyo görmeden de alabiliyorsunuz
ArzuZ Ebrueylul18 bende mor olanından kullanıyorum üstüne procsin nemlendirici ve tüy azaltıcı kremi var ondan sürüyorum epey azalttı ve yumuşacık yaptı
Nurbost Ebrueylul18 mor olan ama 3bıçaklı bariyerleri olandan değil. Önceden onu kullanıyodum şimdi 5 bıçaklı swirl var ona geçtim bu daha güzel ve daha kullanışlı
cannkmrc Salata hamam otunu kullanmanı tavsiye etmem felaket derecede dayanılmayacak kokusu var en güzeli jilet kullanmak
Salata Ahuum basit geliyor yapımı onun için denemek istedim ağda dayanılacak gibi değil jilet tek başına mümkün değil
Seydo54 Salata ondada venus jiletimle halledecem elle alamam uzanamam zaten, şu an bile zorlaniyorum bebisim asagida cikmadi yukari
Salata AhseninAnnesii etrafım da kullananlar var onu kullanıp doğuma gidenler var bende deniyecem bakalım nasıl olacak sonuc