butterfly4 @11115 kasık ağrısı sürekli halde mi, yoksa gelip gidiyor mu? Sürekli ise yorgunluktan ayakta kalmaktan olabilir. Doğum sancısı kasılma şeklinde gelir gider sürekli hiç geçmeyen bir ağrı gibi olmamalı, ayy ben de heyecanlanıyorum doğumları başlayanlara 😊 Allah yardımcınız olsun
11115 butterfly4 belim sürekli hafif, bazen ağır ağrıyo, ama kasılma arada gelib gidiyo, takip etmeye başladım
11115 butterfly4 teşekkür ederim bu arada, inşallah sizde sağ salim alırsınız bebeyinizi kucağınıza, çok yardımcı oldunuz bana🤗🤗
qwerty2 birprensesvebirprensannesi hafif ağrı hissediyorum, düzenli de değil aslında. Bakalım daha rahatsız ederse giderim. Yarın sabah kontrolüm de var zaten.
butterfly4 @11115 Doğum belirtileri gibi görünüyor, takip edin kasılma olduğunda yazın, ilk başta çok düzensiz olacak 30 dak 40 dak da bir bile olabilir. Kasılmanın başlayıp bitmesi 1 dak ya yakın sürebilir. Yatsanız kalksanız hiçbir şekilde geçmez
11115 butterfly4 teşekkür ederim, takibe başladım, dediyiniz gibi yürüdüm geçmedi, uzandım geçmedi, belim ağrıyo, sırtıma ayaklarıma vuruyor, evde yalnızım bilmiyorum napmam lazım, birazda bekleyib doğum olup olmadığını anlamam lazım eşimi aramam için
butterfly4 @11115 çok da zorlanmayı beklemeyin eşinize söylemek için, birden bire su gelirse filan hastanede uzak ise zor olur. Hayırlısıyla ben de atlatırım inşallah sağolun 🙂 🙏
11115 Gunesila03 doktorumla daha yeni konuşdum, bebeyim bi kaç haftadır aşağı indi, doktor doöuma hazırlanıyo olucak demişdi ama yinede insan tedirgin oluyo🥺
Gunesila03 11115 korkma canım. Benim Allah’ım sana yardımcı oldun tedirgin olma sən olursan bebekte olur motive et kenidini 😍😍 sağ salim alıcaksın kucağına inanıyorum ben