ipekmom_ cemreee__ bazen psikolojik olabiliyor havalar etkiliyor. Benimde 10gğn gecikmişti kan verdim çıkmadı 1saat sonra regl olmuştum. Ama takip et mutlaka geç döllenme olabilir
Aysunackbs cemreee__ ben kan testi verdim yeni olduğu için çıkmamıştı sonra bebeğim 5 haftalıkken test verdim o zaman çıktı kan testlerinde bile yanılma olabiliyor galiba
ummuhan3 cemreee__ merhaba canim bende korunmayi birakanaa kadar reglim hep duzenliydi taa ki korunmayi bıraktık gecikme ve erken gelme durumları yaşadım.doktorum erkek kadın hormonu birbirine geçtiği için vücut tepki verir bu çok normal dedi.belki sanada bu cevap yardımcı olur.
cemreee__ ipekmom_ ne bileyim canım ne adet belirtisi var ne bişey adet olacaksamda hemen olayım diyorum böyle durdukça ümit ediyorum test yapıyorum hayal kırıklığı
M11 Aysunackbs bende 4 gün oldu gecikme bugün kan testi verdim negatif. Bana ışık oldunuz inşallah yanlistir kan
cemreee__ ummuhan3 kuxum öncesinde bir kürtaj bir düşüğüm var bu ay yeniden denemeye başladık anlamadım neden oldu
Aysunackbs cemreee__ o zaman gecikmem yoktu adetimin üzerinden 2 hafta geçmişti ve kasıklarım ağrıyordu kayınvalidemler illa test yap bir günlükse bile kan tahlilinde çıkar dediler çıkmadı ama
Elizbusra Bende kımyasal gecırdım gecen ay 7 gündür regl olmuyorum karnım şiş akıntım var kasık agrım yok
Bebeklerim2p Ben oğluma 1 ay gecikme ile hamile olduğumu öğrendim 3 defa kan testi sayısız idrar testi hiçbirinde çıkmadı geç döllenmeyse kanda bile çıkmıyor bekleyin biraz daha
cemreee__ Jalejaleee00 ay ne olduysa bi an önce netleşse belirsizlik çok zor cumaya kadar olmazsam gidicem doktora