939918 Sevgili anneler bebekler için deterjanlar hangi marketlerde uygun fiyat indirimde yardımcı olur musunuz
sudamlasi 939918 marketler asla uygun değil ateş pahası İnternet daha uygun. Dalinin toz deterjanı markette 32 liraymış e bebekte 20 lira aradaki fark fazla😐
Beyza321 939918 en guzeli dalan bence 🤗 gayet uygun ve miss gibi kokuyor 12 50 fiyati hemen hemen heryerde bulunuyor
SedanurAydnAta 939918 genelde onur markette ama ben ıslak mendil sabunları falan jokerden aldım dalin 😊
sudamlasi Deletedmom434 hadi canım dün arkadaşım almış şırnakta yaşıyo kendisi kazıklanmış resmen😂Sen nerde yaşıyosun da o kadar ucuz
Deletedmom434 sudamlasi Çanakkaledeyim yavrum ben😂 burada olan bir market var anafartalar diye orada bu fiyat dalam falanda bu civarda
sudamlasi Deletedmom434 bende dalanı 8 liraya aldım netten 800 grdı zam gelceğini bilseydim paket paket alırdım şimdi 15 lira olmuş🤦🏻2 kiloluk olan 60 lira olmuş.
sudamlasi 939918 toz olanı arkadaşım kullanıyo çok memnun aynı bebek gibi kokuyomuş. Ama toz deterjanları çok koymamak lazım yani 1 yada 1.5yemek kaşığı yetiyo hem kalıntı yapmıyo hem de makineye zarar vermıyo
dogamoms Ben cumartrsi günü joker mağzasından aldım indirim vardı 2 kg roxy dalan 21 tlydi internet sitesine bakın istersenz
selimebora Arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum granül toz sabunlar makineye zarar veriyormuş diye duydum kullanıp böyle bi sorun yaşanlar oldu mu acaba tecrübeli olanlar bilgilendirirse 😊