Batuga Benimde doktorum sürekli suyun sınırda diyip duruyo ve en başından bari makat duruyo oğlum 32.haftamdayım döner mi acaba diye düşünüyorum
Oznurtopal Batuga bilemedim ki. Su azaldıkça dönmesi zorlasiyormus sanırım ama doktor daha iyi bilir tabi
Milosee Oznurtopal hahah 😃ben hissediyorum ya kafası nerede ayağı nerede genelde hickirinca anlıyorum bide kafasından anlıyorum top gibi çıkarıp duruyor zıplıyor habire
Oznurtopal MinikBrokoli ben de baskı hissediyordum bebek döndü sandım ama yok hala aynıymış. Döndüğünü anlayanlar şanslı 😁
zeynepaylaipek Oznurtopal bugün kontrolüm vardı 33+6 olduk. Donmuş normal doğum pozisyonundaymis bakalım daha da dönmez heralde diğer türlü. 36 da kontrolüm var yine. Artık bende bir tandan squatlara başlarım pozisyonu aldığını duyunca harekete geçmeliyim dedim 🙂
Oznurtopal DevriminAnnesi yaaa siz sonlara gelmişsiniz artık☺️ heralde en fazla 1 hafta daha bekler doktorunuz
DevriminAnnesi Oznurtopal en son Cuma’ya kadar bekleriz dedi.. döndüğünü ben şöyle anlamıştım yana döndü zaman artık sık sık tuvalete çıkmıyordum baskı hissetmiyordum ama baş asağı dönünce sık Sık tuvalete çıkmaya başladım tekrardan