Hacerunl Ahuum yatarken bir sorun yok yastık koyuyorum zaten ama yürürken yani adım attıkça kramp gibi ağrılar giriyor yine de teşekkürler 🌸
Diren_kama 1991c yok hiç hissetmedim bende beklemiyordum ultrasonda görünce şok oldum 🤗 meğer kafası diye poposunu seviyormuşum göğsümun altında 😂
1991c Ogretmenanneyim evet pardon konu sahibine yazıcaktım 🙈 benimki de dönmedi sanırım hala kafası aynı yerde gibi poposu değilse eğer hissettiğim 😂
1991c Ogretmenanneyim 35+1 im ben drum bi kaç hareket gösterdi dönmesi için ama ben yapmak sitemiyorum riskli olabilir diyorlar
1991c Ogretmenanneyim hayır konuşmadık doğum şeklini ama inşallah döner diye temennilerde bulunduğuna göre muhtemelen dönmezse sezaryen olur 🫠
Beybeybi Oznurtopal benim 29hafta olucak ama iki uc gundur hickirik sesleri cok asagida hisediyorum oturunca gogus kafesimde hreket ediyor yemek yiyemiyorum mideme baski oluyor donme belirtisimi bunlr acaba 💙
Oznurtopal Beybeybi ben de hıçkırıklari kasikta hissediyorum ama her gittiğimde doktor makat geliş diyor. Herslde dönüyor devamlı 😬