birprensesvebirprensannesi Beyzanurr53 6.26 yla öğrendim oğlumu sen düşün 😅 Önemli olan değer değil sağlıklı artması
Aras_Beyin_Annesi27 Beyzanurr53 ben 348 ile öğrendim şuan tam 23 haftalık olduk. Hayırlı olsun ilk çocuğumu da 500 de öğrenmiştim. Sağlıkla alırsınız inşaAllah kucağınıza 😍
Beyzanurr53 birprensesvebirprensannesi degilmi bi çok kişi çok düşük değerin falan dediler üzüldüm biraz
Onekim Beyzanurr53 ben ilk kızımı 55 değerle öğrenmiştim bugünde ikinci gebeligimi 26.97 ile öğrendim canım
Aras_Beyin_Annesi27 Beyzanurr53 1000 den sonra görülebilir. 6 veya 6 buçuk haftalıkken normal ultrason muayenesi ile görünebilir.
Betulakarr Beyzanurr53 1600 kan degerimdi oyle görmüştük vajinal muayene ile o yuzden size haftaya demiştir vajinal muayene yaptiririm derseniz 4 gune falan gidin görürsünüz Allah’ın izniyle ❤️ sağlıkla gelsin yavrunuz
MerveSara25 5+1 haftalık hamileyim ,doktor bu gün ilk önce keseyi göremedi sonra su iç ,idrara sıkış dolanıp gel dedi ve nihayet görebildik tatlım,aklında bulunsun :) @Beyzanurr53
Beyzanurr53 MerveSara25 aynısını cumartesi günü için dedi çok idrarına sıkış gel dedi alttan mı baktı