tecrubesizanneadayi12 Çay saati gibi bir menü olsun istiyorum pastasını sipariş verdim yarın kutlayacağım güzel iştah açıcı bir masa hazırlamak istiyorum mini pizza yapacağım başka ne yapabilirim
zeynozey tecrubesizanneadayi12 Kalpli kurabiyeler yapabilirsin canım tarçınlı zencefilli kış kurabiyesi 🌸
piiremsesinannesiii tecrubesizanneadayi12 canım ben de gece kutluysam 12 de geliyo aç geliyo börek poğaça yapıcam pastasını aldım yanına mısır patlatıcm meyve tabağı hazırlayacm abur cubur vs eşim hiç sevmezmiş öyle söylüyordu sabah bi öpüştük koklaştık onda bile utandı çekindi bugüne kadar da kimse kutlamamış bakalım benim planım bu şekilde
CaglaArtul tecrubesizanneadayi12 patates salatası tuzlu kurabiye sarma vs olabilir tatlı tuzlu dengelemek lazım
tecrubesizanneadayi12 piiremsesinannesiii meyve tabağı güzel fikir bende hazırlıyım yanınada cips koyarsam yeter bence iki kişiyiz fazla bişey yapmak istemiyorum
piiremsesinannesiii tecrubesizanneadayi12 aç gelmese bende yapmam poğaça falan ama işten aç geliyo yemek te istemiyo onlar her iki üç güne rutin yaptıklarım canım tabi yeter
tecrubesizanneadayi12 piiremsesinannesiii benimkide aç gelecek bende işte mini pizza yapıcam yanına meyve tabağı cips pasta birde tuzlu kurabiye yaparım diye düşünüyorum
piiremsesinannesiii tecrubesizanneadayi12 kolay gelsin canım bizim parti bitti bugün işte akşama kadar her yerde kutlamışlar ne hazırladıysam kendim yedim 😂😂