iremyigit BuseMasal 38. Haftadayım 14 kilo almışım toplam nasipse artık perşembe günü bu işi bitiriyoruz😅💃
Bebisinannesi23 BuseMasal 38+3 haftalık hamileyim. Toplam 8 kilo aldım. Zaten kilolu hamile kalmıştım almamak benim için daha iyi oldu. 87 ile hamile kaldım bulantıdan 5 kilo verdim sonra tekrar kilo almaya başladım. 95 / 100 olurum diye çok korkmuştum çok şükür korktuğum gibi olmadı. 🌸
Merveneg BuseMasal Hafta 11 kilo. :/. Boyum 1.74 55 kiloyla hamile kalmıştım. Boydan sanırım çok göstermiyor ama almışım biraz.
yagizegemom BskSrc boyum 1.70 48 ile evlendim 57 ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum dahada çok var umarım gereksiz yere almam kilo🙈
BskSrc yagizegemom canim sana bebişten önce evlilik yaramış 🤭 zayıf hamile kaldığımız için fazla kilo almış olmamız normal diyerek kendimi teselli ediyorum 😂 umarım züğürt tesellisi değildir 😂
yagizegemom BskSrc ayy evet canım 🤦🏻♀️ valla bende kendimi öyle teselli ediyorum yalnız değilsin bacım😂😂
Busela 5 kilo aldım 18+2🫠🫠 iştahım aşırı açık hele ki 2.trimester başından beri önümüzdeki 1,5 ay 1 kilo almayı hedefliyorum sadece😂 6 aya 6 kiloyla girmek istiyorum zorlu mücadele beni bekliyor:)
Edaa1234 Valla bende 23+6 haftalığım 11 kilo aldım normal besleniyorum ama ne yesem yarıyor demekki napalım hayatımda hiç 55 kilonun üstüne çıkmamıştım şuan 66 😅