beyzzsenturkk Canım sakin olurmusun . Neden ağlayıp harap ediyosun kendini . Bak ben oğluma hamileyken köydeydik kaynanamlarda, mecbur ilçeye gidiyodum tek doktor var küçük hastane , bende tecrübesizim tabi ne olur nasıl olur hiç bilmiyorum 35. Haftaya kadar düzenli gittim ilcedeki doktora düşün. Adam bana demesin mi burası ilçe gece doğum olur yada gündüz fark etmez pediatri ve anestezi uzmanı yok o yüzden doğuma uygun hastaneye merkeze gidin dedi . 35. Haftada ne doktoru bulabilirdimki . Randevu aramaya başladım tüm doktorlar dolu ,bizim burda üniversite hastanesinde özel prof. Hocalar var onlardan birine aldım öyle böyle sıra. Dediğin gibi kadını çok övüyolardı ama bir gittim bana demesin mi bebek iri kafası büyük normal olmaz . Ben nasıl korktum Moralim bozuldu, sezeryan kağıtları imzaladık anestezi ile görüştük 3_4 hafta öyle böyle geçti dediğin gibi iki saat nst için sıra bekliyodum gittiğimde iyi diyip yolluyodu neyse 40 . Haftada sezeryan günümüz vardı pazartesi günü için anlaştık. Ama benim bebeğim cuma günü gece başlayan sancılar ile bana sürpriz yaptı. Övülen sayılan doktor eli cebinde geldi hadi ıkın yoksa bebeğin ölecek biraz daha orda kalırsa falan diye mükemmel motive etti 🥲 rabbim yardım etmedi mi etti , doguramazsın yok kafası iri yok kendi şöyle böyle dedikleri bebek 3200 kilo ve gayet kafası normal bir bebekti . Tecrübesiz olduğum için sıkıntılar yaşadım şimdi yine 5 haftalık hamileyim ve olabildiğince dikkatli oluyorum doktor hastane konusunda . Endişe etme , anlıyorum doğum işi gerçekten önem arz eden bir şey . Eğer şansın varsa başka doktora doğum için gidebilirsin. Üzülme, korkma da . Ben şimdi düşünüyorum da ne hamilelikte ne doğum anında acaba nolacak korkusu yaşamadım hiç . Çünkü doğum tamamen Allah’ın mucizesi olan bir şey . Ona güven ona sığın. Allah’ın izniyle sıkıntısız alacağız kucağımıza endişe etme