Mervetolga92 Sevgili arkadaşlar 26 haftalığım bugün ikinci doz tetanoz aşısı oldum.Bebeğim bugün çok çok hareketli idi açıkçası endişelendirdi bu kadar hareketli olması .. aşı ile bi alakası varmıştır?kontrolüm 3 Kasım’da daha var genel olarak hareket iyi diyorlar ama sizin ne düşündüğünüzü merak ettim bu haftalarda bu hareket normal mi tşk şimdiden
Deletedmom434 Mervetolga92 aşı ile bir alakası yok kuzum☺️ Bu haftalardan itibaren çok hareketli olması normal
Purple Tetonoz asisini ilk nezaman vurundunuz ve kac kere vuruluyo bnim bilgm yok da su an 20 hftaligim
Burcuyvz Purple canım bnde 19+4 haftalıgım cuma gunu 20 hafta oluyor ozaman vurulcam 20 haftalıkken vuruluyor dıye bılıyorum dıgerıde 6. Ayda 2 doz vuruluyor galıba :) benmde ılk hamılelıgım oldugu ıcın arastırııom fazla bılemıom :)
Mervetolga92 Purple 20 haftalıkkem ilk dozu 24 ken ikinci dozu oluyo canım . Ben iki Hafta geciktim aşıda
Seldaapk Purple 16.haftadan sonra yapılabiliyor.ancak bebeğin hareketlerini hissetmeni bekliyorlar genelde hissetmeliysen 20.haftadan sonra vuruluyor 26.hafta ikinci doz oluyor genelde.
Purple Mervetolga92 bn su an aile hekimine kaytli oldgm yerde deglm iste cnm su an ankrdaym misafr olrak
Purple Seldaapk him bn hafif bi kipirti hissettm bgun ama tabi bilmiyrdum bu dedklernizi 20 hftada gdecm baklm
Seldaapk Purple zaten aile hekimliğindeki hemşire ebe yapıyor kontrolünuzu kalp atisina bakıp ondan sonra vuruyor iğneyi endişelenmeyin onlar sizi yönlendiriyor 😀sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz ❤