Bebek2_ Yeliz1234567 sanki ben doğuruyormusum gibi hissettim o derece sahiplendim hikayenizi 🥰 benimde 36 haftalık umarım sizinki gibi güzel ve rahat geçer herseyin hayırlısı 😇
Yeliz1234567 Bebek2_ bütün hamilelere dua ettim sancı esnasında o kadar farklı duyguymuş ki bu hikayeyi yazma sebebimse buradaki hamilelerdi bi nebze korkularını dindirmekti Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir avazda inşallah 🥹🥰🙏🤲
Yeliz1234567 Sedam42 çok üzüldüm o kadar iyi anlıyorum ki o psikolojiyi umarım çok çabuk toparlarsınız 🥹🤲🙏 bebeğiniz size çok çok iyi gelsin 😊😊
Yeliz1234567 suelin anestezi hiç almadım yırtılmam olmuştu onun için dikiş atıldı ama uyuşması için iğne vurdu hissetmedim ama 🥹🥰☺️
suelin Yeliz1234567 ha tamam öyleyse çok teşekkür ederim özelde oldunuz dimi? Benim ilk olacak korkuyorum da az kaldı doğuma :(
heyzil06 Yeliz1234567 doğru ıkınma nasılmış canım? Bu arada allah bağışlasın analı babalı büyümek nasip olsun inşallah 🌸
Yeliz1234567 heyzil06 valla doğru ıkınma diye bişey yok😀yani bence yok öyle bir geliyor ki sen istemsiz ıkınıyorsun 🫢 ebeler bana ıkınma yırtılman olucak sancım gelince ıkın dedi ben onu yapamadım sürekli ıkındım ama istemsiz oluyor 😇
heyzil06 Sedam42 çok geçmiş olsun canım neden bu kdar zorladılar normal doğum için hangi hastanede doğum yaptınız?
Sedam42 heyzil06 konya meram tip iki hastane arasinda kalmistim kontrole gittim doktr riske atamam sekerden dolayi bir hafta takip etcem hastanede sonra alicam suni sanciyla dedi bisey olcak korkusuyla bir hafta yattim sonra suni sanci iki gun verildi yataga bagli sekilde ac susuz Allhm kimseye yasatmasin ölü gibiydim dogum sonrasi
heyzil06 Yeliz1234567 anladım yani ıkınma dediklerinde ıkınmayıp dursan ıkın dediklerinde ıkınsan yırtılmayacakmıymış ben bunu asla anlayamıyorum 🤷🏼♀️🤭 bi mantığı vardır mutlaka da işte bilmiyoruz 😊 neyse aklımda olsun ebeleri dinlemeye çalışayım 😊 teşekkür ederim canım 🌸
esmanurum Ali-Kaanin-Annesi inseallah tezlikle bebisinizi kucaginiza alirsinuz.sizin esinizle durumlar nasil?inseallah bebisle guzel bir aile olarsiz,aile baglariniz daha kuvvetli olar
Ali-Kaanin-Annesi esmanurum çooook teşekkür ederim çok mutlu oldum yazdıklarınıza 🥹❤️ Bir an önce sağlıkla sıhhatle kucağıma alıp sevmek koklamak ilgilenmek istiyorum artık bebeğimle zamanlar geçmiyor çünkü 🥲 Eşimle de durumumuz iyi şükürler olsun ben annemgilde kalıyorum o da benimle birlikte yanımda kalıyor. Gece uykusuz kalıyoruz sütümü sağıyoruz çok yardımcı oluyor. Lavabo konusunda bile çekinme diyor bazen annemi çağırıyorum eşim yerine ona bile sinirleniyor beni neden çağırmadın diye 😅. Evimizi tuttuk eşyalarımızın büyük kısmını aldı. Bende biraz toparlandıktan sonra küçük mutfak eşyalarımızı alacağız halı perde ütüydü masaydı derken bitecek hayırlısı ile. Allah razı olsun düşündüğünüz için 🤲🏻🥹 Azeri’siniz belli çok çok seviyorum devletimizi. ❤️ 🇦🇿 🫶🏻🇹🇷
esmanurum Yeliz1234567 tebrik ederim,ben de 19 aralik annesiyim,Rabbim butun isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
limoncicegimFO Yeliz1234567 yine bir hikayeyi daha gözlerim dolarak okudum hayırlı evlat olsun bebeğiniz İnşaAllah sağlıkla büyütün. Benim oğlum da İnşaAllah bizi çok bekletmez 36+5 teyiz
Celikk66 Yaa cok sevindim allah anali babali büyütsün, ben cok korkuyorum dogumdan ama sizin hikayenizi okuyunca asiri rahatlama geldi cok tesekürler🥰 Baska neler yaptiniz dogumunuzun kolaylasmasi icin ?😍
Yeliz1234567 Celikk66 sadece spor yaptım pilates topuyla ve normal egzersizler extra hiçbirşey yapmadım hergün de ev süpürdüm 😀😊 elçin demireli izleyip yapabilirsiniz 😊🙏