bendiyebiriii İnanılmaz bir tıkanıklık var. Elimde peçete uğraşıp duruyorum 3 dakika açılıyor yine tıkanıyor. Napabilirim kızlar? Daha önce böyle bir şey yaşayıp çözebilen oldu mu?
Candy88 bendiyebiriii geçmiş olsun deniz suyu spreyleri zararsız diye biliyorum, eczacınıza danışıp kullanabilirsiniz.. Bende Quick marka var kızıma da bebeklikten beri kullanıyoruz
Mine16 bendiyebiriii bende Nezbilatör buhar makinesi var içine serum fizyolojik koydum bir gün boyunca ful buhar verdim burnuma gece de en kalın pijamalarımı giyip uyudum sabaha kadar çok güzel terledim sabah da kalkar kalkmaz ılık duş hepsi gitti çok şükür. Tavsiye ederim
motherisbackk Hava nemlendirici kullanıyorum burun tıkanıklığını o şekilde çözdüm bazen de burnumun deliklerinin altına vicks sürüyorum
bendiyebiriii zeynozey karanfil yağı damlatsam buhar suyuna bir zararı olur mu acaba daha keskin ya daha mı iyi olur diye düşündüm. Teşekkür ederim🌸
bendiyebiriii zeynozey aktar gibi tüm yağlar mevcut evimde absndn severim böyle şeyler. Geçen gün kekik yağı ile denedim açacak gibiydi ama korktum bi şey olur mu diye. Teşekkür ederim bir deneyeyim
zeynozey bendiyebiriii harika 😅😅 Buhurdanlığında vardır senin:) Kekik yağını evde yak kullan ortam için çok güzel oluyor😀
Cerennn_ Burun spreyi kullanıyorum benim de 7 gündür sürekli tıkanıyor burnum. Herhanfibir zararı yoktur umarım
Kubrabsyg45 Cerennn_ ben 29 haftalığım ilk günden beri kullanıyorum. Bağımlılık var şükür bişey olmadı İLLADİN kullanıyorum
Cerennn_ Kubrabsyg45 bende illiadin kullanıyorum ama bir sürü şey yazmışlar zararlı vs diye korktum bidaha kullanmayacağım 😔 umarım zararı olmaz