Aylin20 zeynepdiner al bendende o kadar özele gidiyorum tatmin etmiyor beni ilk defa yarın kadın Doğum devlet hastanesini denicem
BurcuOmurcaDogan zeynepdiner ben avicenna esenler hastanesinde ayfer hanima gidiyorum 22 haftalik hamileyim doktorum bana gore iyi beni cok iyi bilgilendiriyor ve ilgileniyor kismetse dogumuda orda dusunuyorum
Busrass zeynepdiner bende kararsızdm bikaç doktor değiştirdim bağcılar medicine nuriye ünseli tavsiye ettiler çok çok memnunum tavsiye ederm
Duygucoban zeynepdiner canim ben avicenna sertan aksuya gittim 2 defa iyi bir doktor ama eski dontoruma geri dondum hastane biraz devlet havasinda dene iatersen bi
zeynepdiner Aylin20 3 tane özel hastane değiştirdm gittiklerim ya cok ilgisiz yada cok evhamlı oluyor son gittiğim doktorumdan memlundm ama oda be cok korkuttu gereksz cok fazla test yaptryor
Aylin20 zeynepdiner aynen bide ilgi yok onlar icin rutin olabilir ama bizim icin küçük bir gelişme bile veya dedikleri bir risk bile bizi bizden almaya yetiyor
zeynepdiner Aylin20 aynen öyle bana çok kötü konustu o yüzden prof buldm gittim doktorun söylediğe alakası yokmus o nedenle belki iyi bir doktor önerirler diye yazdım