Sulesulee 14 haftalıgim ne gece ne gündüz uyuyamıyorum bu normalmi gece 3 tede yatsam en fazla iki saat cildiricam artık neden böyle erken yatıyorum 11 gbi 2 gbi uyanıyorum birdaha asla uyuyamıyorum kullwndigim vitaminlerlemi alakalı neden böyle ya 🥺
Nefes15 Sulesulee merhaba hala uykusuzluk devam ediyor mu ? Aynı sorun bende de var hortlak gibiyim uyuyamıyorum 😫kuş gibi hemen kalkıyorum çok uykum var ama uyuyamıyorum 11+2
berkinannesi_03 Sulesulee 37+5 haftadayız İnanki son zamanlar daha çok kötü oluyor donemiyorsun sırtın ağrıyor miğden yanıyor alıştım artık ama Rabb’im yardımcın olsun canım 🌸
Bsrfnr Leylazerr kesinlikle 38. Haftadayiz nefes alamıyorum sağdan sola dönmek eziyet , oturduğun yerden kalmak vs off diyorum☺️
Tugbaysima Bsrfnr ben de öyleydim göbek aşağı inince biraz olsun nefes almam rahatladı ama mide yanmak devam ediyor 🤭
Leylazerr Sulesulee normal heralde bu sorunu yaşayan çok kişi var geçen biri viks sürüyorum burnumu açıyo demişti dğn akşam sürdm burnum yandı😅😅
minikmucizemmmmmm Nefes15 bütün gece uyuyamamış biri olarak ben cevap vereyim canım 17. Haftadayım asla uyuyamıyorum burnum tıkanıyor sağa yatamıyorum sola yatmaktan kalçam ağrıdı iyice
Zarefet 2 gece uyuyamiyorum 3 gece yorgunluktan siziyorum 21 haftadayim nefes darlığım da yok ama geceleri sürekli uyaniyorim