gulsahklkn Kızlarrr bugün erken gebelik testi yaptım çıkmayacağını bile bile korunmasız ilişki üzerinden 8 gün geçti daha ama nasıl bi heyecansa elim teste gitti 🤭 benim bat 31 bu arada, birlikte bekleyelim mi belirtileriniz varmı ??🤲🏻🥰
Yaprak- gulsahklkn benimde bat 2 bende sabırsızlardan olarak bugün test yaptım aşırı silik çıktı artık nasipte varmı görecem hayırlısı
incii gulsahklkn canim benimde bat 1 bende demin dayanamadim erken gebelik testi yaptim yapmicaktim ama icime bi an öyle dogdu ama negatif hic belirtimde yok bakalim bekliyoruz✋🏻
Hgmom1 gulsahklkn kızlar benim bat 25′di ama şuan ki reglim 1 gün gecikti ve afedersiniz sadece pıhtı geliyor pihtidan kastım şeffaf akıntınin kirmizi halı tuvalete gelmiyor
Tucemsiiii Benim bat 5-6 gibi çatlamanın 5. Günü bugün bakalım hayırlısı 🙏 19-20 Aralık yumurtlama 21de çatlama oldu 18-19-20-21 değerlendirdik. Ama kendimi cok umutlandırmak istemiyorum ya daha sonra üzülmemek için
2oglus benimde bat 1ocak 6gun kaldı bende merak ettim test yaptım ama negatif 😊 bile bile yaptım daha erken zaten birde yaparsam cuma günü yaparım diyorum aslında bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirti yok göğüs hassasiyeti zaten 3aydir yumurtlama döneminden beri yoğun yaşıyorum onu belirti olarak görmüyorum bile rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲
gulsahklkn 2oglus Bende de belirti henüz yok hafif şekilde bazen yumurtalıklarım sızlıyor geçiyo belim her zaman ağrıyor zaten fıtıktan 😅 onun dışında göğsümde hassasiyet yok ama psikolojik mi bilmiyorum dün akşam bi halsizlik uyku isteği geldi gözlerimi zor açtım arada hafif bi mide bulantısı oluyor onu da gastrite bağlıyorum ahaha 😂 bazılarında hiç belirti vermeden belli oluyormuş ya erken dönemlerde bizde onlardan olcaz heralde
2oglus gulsahklkn nasip olursa benim 3.cocuk olacak 😃 daha önce ki hamileliklerimde hiç belirti yaşamadım sadece ilkinde baya hastaydım aklıma bile gelmedi hamilelik şimdi bekledikçe belirti arar oldum bende de uyku hali var gece erkenden uykum geliyor sabah kalkmak istemiyorum gözüm açılmıyor valla ama belirti olarak görmüyorum havadandir kapalı olunca öyle olur genelde 😃
minikmucizeemaak incii Sizinkiler yakın ben kimyasal gebelik geçirdim bat 15 16 ama içime bi his doğdu yaptım adet sonrası beraberlik oldugu ıcın negatıf tabı bılerek yaptım daha yumurtlama görmedim ama nasip dedim😂 bir de kendimi şartlamıştım adetim 10 gün geçmeden test yapmıyacağım eiye ama insanın içi durmuyor ki
gulsahklkn Sunaya Şuan için kendini bariz belli eden bir belirtim yok canım sabah çok hafif şekilde yumurtalıklarımda hassasiyet vardı sızlama gibi geçti şuan bişeyim yok ama çok yeni daha ilişki üstünden 8 gün geçti benim döllenmesi yerleşmesi tutunması sanmıyorum 1 haftada gelişeceğini ☺️ bide ben 4 aydır evliyim ilk defa korunmasız o niyetle denedik o yüzden sabrım çok yok bilgim de fazla yok
gulsahklkn 2oglus Evet benimde havaya göre vücudum değişik tepkiler veriyor özellikle anksiyetem ve panik atağım olduğu için normal zamanda da baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum hamile olsam dair heralde baş dönmemle mide bulantım hep oluyo diye anlamam 😀😀
Sunaya gulsahklkn benimde çocuğum yok bir dış gebelik 1de düdük oldu 31 bat ama dişlerim ve goguslerim ağrıyor inşallah tutmuştur
2oglus gulsahklkn her ay adet olunca tamam diyorum dusunmeyecegim kafama takmicam aklıma getirmicem falan ama günler yaklaştıkça belirti arar oldum 😂 nolacak bu halimiz bilmiyorum şu kafasına takmayip unutanlar nasıl başarıyor anlamıyorum 😂 bakalım az kaldı test yapmicam diyorum adete kadar sabredicem ama sanmıyorum cuma günü büyük ihtimalle yaparım yine 😂
gulsahklkn 2oglus Üzülmemek için dayanalım birbirimizi gazlayalım boşuna para veriyoruz teste negatif çıkacağını bile bile bari belirti bekleyelim 😂 bu arada bi mahsuru yoksa kaç yaşındasın 🤗
2oglus gulsahklkn tamam canım bekleyelim valla haklısın pazartesiye kadar olmazsak yapalım 35yasindayim sen kaç yaşındasın