Ruzgarr Selam kızlar.ben kanguruyu aldım.benim gibi almakta kararsız olan yakından göremeyen arkadaşlarim varsa bilgi vermek istedim.ergonomik bir kanguru. fotoğrafta göründüğü gibi yani birebir geliyor.kumaş kalitesi iyi.baglanti ve dikiş kısımları sağlam.ben sevimli kuşları aldım renkler çok canlı.bel desteği mevcut.yenidogan aparatındaki yastık tam oturuyor kayma falan yapmıyor.bacaklar M şeklinde sırt C şeklinde tasarlanmis.bebegi askıdaymıs gibi taşıyan bir kanguru değil.benimde takıldığım bir konu vardı onuda yazmak istiyorum hemen.bebeğin yüzü dışarıya dönük kullanilmadigi icin biraz tereddutum vardı fakat biraz arastirdim ve bu şekilde tasimamaya karar verdim. ozellikle erkek bebeklerde dışarıya dönük pozisyonda testislere fazla yük biniyormuş.fermuarlı bir bölümde şapka var yağmur vs.korumak için.onun haricinde kanguru üzerinde herhangibir cep yok.bu kangurunun dezavantajı gibi görünüyor olabilir ama bana kalırsa hiçbir sorun yok.çünkü cebi olsaydıda ben cüzdanımıda telefonumu da kanguruya koymazdım.kısacası ben sevdim 😊
ArzuGl Ruzgarr Ben de Solomombaby aldım. Ama üzerinde fermuarlı da olan birkaç tane cep var benim tercih ettiğim düzü renkte sanırım desenlilerde cep yokmuş